CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

Ben çok uzun süredir cs go oynamıyordum. Dün 2 maç rekabetçi girdim, hile gelmedi. Hesabım seçkin 5 yıllık rozetim ve 1K saatim var. Gold rankına attı. Troll bile yoktu maçta.

Valorant'ta hile olduğunu nasıl anlıyorsunuz hocam? Bana denk gelmedi de?

Herkesin oyununa hile geliyor. Hile olup olmadığını anlayamadıkları için hile gelmiyor diyorlar. Oyunu esaslı oynayan bir insan karşıdaki hile mi değil mi anlayabilir. Kimse kusura bakmasın ama LE/LEM rankın altı karşıdaki hile mi değil mi aşırı bariz değilse anlayamaz.

Hem seçkin hesap olmak, hem Steam hesabının genel durumu etkiliyor olmalı. Kişinin oyun madalyaları, genel olarak oyun süreleri, Steam seviye durumu gibi birçok şey etkiliyor eşleşmede diye biliyorum. Uzun zamandır bende denk gelmiyenlerdenim.

4000 saatim var en son hile 2019-2020 zamanlarında gördüm, Rank Supreme.

Map tercihleri baya önemli. Cidden çok etkiliyor Mirage hile yuvası mesela. MM'de girilmez Mirage.
Aslında hileden cok smurf var o map'te. En cok elo puanı veren map'lerden biri oldugu icin smurfler kasmak icin genellikle tercih ediyor o map'i. Dust 2 hic girilmez ama. Hilenin kol gezdigi bir map.
Sen Rainbow Six de oynamamışsın ki.

Sadece 250 saatim var R6'da 5 kere hile geldi.
250 saatin 5 macında hile gelmesi sence cok iyi bir oran degil mi? Keske bana da bu kadar hile gelmis olsaydı CS:GO'da.

Hem seçkin hesap olmak, hem Steam hesabının genel durumu etkiliyor olmalı. Kişinin oyun madalyaları, genel olarak oyun süreleri, Steam seviye durumu gibi birçok şey etkiliyor eşleşmede diye biliyorum.
Evet etkilemesi gerekiyor ama etkilemiyor bro. Karsıma madalyası olmayan, hesabı 1-2 yıllık, saati oynayısına göre yetersiz veya gizli olan kisilerle eslesiyorum. Bunu diyorum ama hala anlamıyorlar beni. Tabii bazı zekiler 2. el 5-10 yıllık tecrübe jetonu bulunduran hesaplar alıp hile acıyor. "Kim bu degerli hesapta hile acacagımı düsünür ki" düsüncesiyle.

Son düzenleme:
Yıllardır bariz spinbot gelmedi ama wh gibi wallbang atan çok var. Arada raporladığın kişi banlandı bildirimi de geliyor.

1250 saat çift keleş Prime 6 yıllık hesap.

Güven faktörü diye bir olay var Araştırmanız önerilir.

Bana da hiç gelmedi geldiyse bile fark ettimedi. Hesabım seçkin toplam 200 saatim var oyunu yıllardır oynarım 4-5 yıldır falan. Ama uzun soluklu hiç oynamadım hep ara ara oynadığım dönemler oldu bıraktım sonra yine başladım gibisinden ve şu ana kadar karşıma veya kendi takımıma hiç hile gelmedi geldiysede fark etmedim illa belli ediyorlar ama.

Bana 50-60 maçta bir denk geliyor. Bir ara sürekli geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…