CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

• Konuyu başlatan 348606
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 120
  • Görüntüleme 10.300
Biraz şans değil de lobi mantığında oyundakilerle bir iki oyun oynarsanız hile gelme olasılığı artıyor gibime geldi. Ben ya kuzenimle ya da tek başıma giriyorum. (Seçkin, Dust 2)

Her hile kendini belli ediyor diye bir şey de yok, yıllardır oynuyorum şu oyunu binlerce maça girdim, inanın hile değildir dediklerim bile hile çıkıyor.

Sen Gabe abimizin yiğenisin heralde o anlattı sana moruk.
CS:GO'da hile olmayacak da hangi oyunda olacak bir söylesene bana. Adam biliyor R6S'te hile acsa BattlEye tarafından engellenecegini. Valorant'ta acsa Vanguard'ın büyük ihtimalle kendisini tespit edip macı bozacagını biliyor. CS:GO'da mac bozma olayı bile yok. Adam mac esnasında banlanınca takım 1 kisi eksik devam ediyor oyuna. :D

Toplam 400 saat Valorant ve R6S oynadım ve 1 tane hile bile görmedim. Bak görmedim diyorum, belki gelmistir ama ben görmemisimdir. CS:GO'daki ucubeler gibi belli etmiyorlardır belki onlar.

Hayır anlamadıgım sey Nova ve MG'yi öyle basit anlatıyorsun sanırsam LEM ve üstü ranklardasın. Ama pek sanmıyorum cünkü o ranklarda daha cok hile var ve sana gelmemesi garip. Sonucta hilesi olan adam Silver'da oynayacak degil ya.

Ya les gibi oynuyorsun, kimin hile olup olmadıgını kestiremiyorsundur. Ya da hileden sikayetci ama sesini de cıkarmayan bir Valve fanboyusun.

Benim farkında olmamam çok zor tam CS 1.5 nesline denk geldim CS:GO da 1200 saatim olsa bile CS 1.5/1.6 için harcadığım vakit kat be kat fazladır. Oralarda hilenin de her türlüsünü gördüm kendim de kullandım sunucu adminliğide yaptığım oldu uzun süre çok fazla oyuncu izledim analiz ettim şu an youtube da çıkan analiz videoları çeken insanlardan pek farkım yok. Dediğim gibi daha hiç hile ile karşılaşmadım şüpheli gördüğüm olsa bile sayısı o kadar azdır ki bizim insanımızda iyi oynayan insanlara direkt " hile abi bu , imkansız böyle bir vuruş, ben daha kendimi görmedim adam beni nereden gördü ***" meşhur olduğu için çoğu şeyi hile sanıyorlar. Tabii bu konuda kesin bir yargıya varmak imkansız belki çok şanslıyım ve bana gelmeyenler size geldi bilemem.

Ek olarak: Valve fanboyluğum yok son 1 yıldır CS yüklü bile değil Valorant oynuyorum...

Seçkinim yok 1 kere bile hile gelmedi.

Sen nickle CS'ye sallayınca, CS de sana bunları sallamış herhalde 😃
Keşke kafadan vuruşu yüzdesini de gösterse. Bak asist bile yapmamışım. Silver görünümlü elosu bilinmeyen hesap oldu bu. Eskiden kötü oynadığım için S2, şimdi oynamayı öğrendim kafadan falan vuruyorum işime geliyor düşük rütbe. Ha yüksek HZ monitör olsa daha da çok vururdum. 60 Hz monitörle CS oynanmıyor.

Hocam yemin ederim sizinle aynı sorunu ben yaşıyorum; 490 saatim var 5 yıllık hesap 2018-2019-2022-2023 hizmet madalyaları var Nova 3 te takılı kaldım.

Karşıya gelenlere hile demek istemiyorum ama ne zaman Türk gelse kavga etsek oyun sonu lobiye davet edip gel knk seni de kasalım sadece wh var gibisinden şeyler duymaya başladım ki ben tek oynamıyorum, 4 kişilik ekiple hepimiz seçkiniz en az saate sahip olan benim ve karşıya gelenler hep 1 lvl steam hesabına sahip, dediğiniz gibi 20-30 saatlik hesaplar ve 1500 övgü falan yada direkt gizli hesaplar.

Hani smurf geldiğinde mükemmel oynuyor ama bir eksikliği oluyor hileler farklı; güven faktörü diyeceksiniz kimsede kırmızı etiket yok ! Herkesin Steam hesabı eski kimsede hiçbir vac ban vs. Yok hesaplar en düşük 14 lvl ve başka oyunlarda oynanılıyor. Çözemedik bizde hocam şans mıdır kader midir. (Bir arkadaş wh ve aim kullandığı için onu aramıza almıyoruz ama o arkadaş şuan kartal kırmızı etiketi de yok Valveyi tebrik etmek istiyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı