CS:GO'da hile olmayacak da hangi oyunda olacak bir söylesene bana. Adam biliyor R6S'te hile acsa BattlEye tarafından engellenecegini. Valorant'ta acsa Vanguard'ın büyük ihtimalle kendisini tespit edip macı bozacagını biliyor. CS:GO'da mac bozma olayı bile yok. Adam mac esnasında banlanınca takım 1 kisi eksik devam ediyor oyuna.Sen Gabe abimizin yiğenisin heralde o anlattı sana moruk.
Sen nickle CS'ye sallayınca, CS de sana bunları sallamış herhaldeSilver 2'yim keşke 1 olsam. Gelmiyor hile. Yakında bu resimin de konusunu açıcam.
Eki Görüntüle 1724929
Keşke kafadan vuruşu yüzdesini de gösterse. Bak asist bile yapmamışım. Silver görünümlü elosu bilinmeyen hesap oldu bu. Eskiden kötü oynadığım için S2, şimdi oynamayı öğrendim kafadan falan vuruyorum işime geliyor düşük rütbe. Ha yüksek HZ monitör olsa daha da çok vururdum. 60 Hz monitörle CS oynanmıyor.Sen nickle CS'ye sallayınca, CS de sana bunları sallamış herhalde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.