W.Heisenberg
Hectopat
Arkadaşlar, yakın bir vakitte kafayı yemem eldedir. Sadece CS:GO oynarken oluyor, hatta 2 günde bir falan oluyor. Klavye sadece CS:GO'nun içerisinde gidiyor onun dışında "başlat" tuşuna basıyorum ve girdiğim bütün uygulamalarda çalıştığını görüyorum. Bazı tuşlar çalışıyor F1-F12 arası ve kendileri, "başlat" tuşu onun dışında sadece capslock çalışıyor Capslock'un çalıştığını da yanındaki ışığı yandığı için öğrendim. Klavyem Laptop'a ait yani klavyeyi ben almadım Laptop'un üstündeki klavyeyi kullanıyorum. Laptop markası: Lenovo Ideapad S145 Laptop'u oyun oynamak için almadım zaten 1 tane oyun var o da CS:GO, eski bir arkadaşım istemişti, indir falan dedi ben de indirdim. Onun dışında Laptop'u sadece iş için kullanıyorum. Ekleme yapayım klavyede Alt+Tab kısa yoluda çalışıyor, benim anladığım klavyede bütün tuşlar çalışıyor ama oyun bunu algılamıyor veya benzeri.
Cevabını buldum, öncelikle Steam'dan CS:GO'nun yerel dosyalarını doğruluyoruz, gerekli işlemleri yapıyor. Bunun asıl nedeni CS:GO'nun topluluk sunucularındaki bir Plugin'den kaynaklanıyormuş. Aklında CS:GO sunucusu açacak herhangi biri varsa; Plugin'leri düzenleyen adamı düzgün seçsin, Plugin'leri kontrol etsin eğer ne işe yaradığını bilmediğini ve araştırdığı zamanda gereksiz bir şey olduğunu öğrenirse o Plugin'i kaldırsın.
Cevabını buldum, öncelikle Steam'dan CS:GO'nun yerel dosyalarını doğruluyoruz, gerekli işlemleri yapıyor. Bunun asıl nedeni CS:GO'nun topluluk sunucularındaki bir Plugin'den kaynaklanıyormuş. Aklında CS:GO sunucusu açacak herhangi biri varsa; Plugin'leri düzenleyen adamı düzgün seçsin, Plugin'leri kontrol etsin eğer ne işe yaradığını bilmediğini ve araştırdığı zamanda gereksiz bir şey olduğunu öğrenirse o Plugin'i kaldırsın.
Son düzenleme: