CS:GO'da level ile alınan seçkin CS2'de var mıdır?

Anex009

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da seçkini bedava almıştım CS2 de seçkinim var mıdır, oyunu indirmeden görebilir miyim? Arkadaşım profilime girdiğinde rütbem açık olarak gözüküyor ama seçkin rozeti yok, seçkin hesap duruyor mudur?

Ben CS:GO zamanı oynayarak seçkin hesap edinmiştim, CS2'de devam ediyor. Seçkin rozeti sadece parayla alan kişilere veriliyor. Oynayarak kazandıysan rozetin olmuyor ama seçkinin oluyor.

Ücretsiz dönemde 21 seviye olunca seçkine yükseltilebiliyordu o şekilde seçkin aldıysanız hesabınız şu an seçkindir.

Ayrıca seçkin rozeti diye bir şey yok, muhtemelen dediğiniz şey sadakat rozeti. O da oyunu parayla alanlara verilmiyor.

Sadakat Rozeti nedir ve bu rozeti nasıl kazanabilirim?​

CS:GO 6 Aralık 2018'de oynaması ücretsiz olduktan sonra Steam hesaplarına Sadakat Rozeti verildi.

Sadakat Rozeti alabilmek için; Steam hesabınızda CS:GO kaynaklı bir VAC yasaklaması olmamalı ve CS:GO'ya 6 Aralık 2018 tarihinden önceki 5 sene içinde sahip olmuş ve oyunu başlatmış olmanız gereklidir. Sadakat Rozeti almadıysanız bu, gereksinimlerden birini karşılamadığınız anlamına geliyor.

Sadakat Rozeti manuel olarak verilemez ve bu rozeti almak artık mümkün değildir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı