bilmiyor olabilir ?Deathmatch ve diğer Casual oyun modları Rekabetçi kadar XP asla vermiyor ve dahada yavaş atlarsınız. Fakat bir Rekabetçinin 40 ila 90 dakikaya çıkabildiğini düşünürsek Casual'da hızlı bitirir ve devam eden oyunlara girmezseniz 3 maçta bir Rekabetçi kadar XP alabilirsiniz sanırsam.
Arkadaş'da seçkin olmasa neden bu soruyu sorsun.
Yani rekabetçi mi girmeliyim.Deathmatch ve diğer Casual oyun modları Rekabetçi kadar XP asla vermiyor ve dahada yavaş atlarsınız. Fakat bir Rekabetçinin 40 ila 90 dakikaya çıkabildiğini düşünürsek Casual'da hızlı bitirir ve devam eden oyunlara girmezseniz 3 maçta bir Rekabetçi kadar XP alabilirsiniz sanırsam.
Arkadaş'da seçkin olmasa neden bu soruyu sorsun.
Ya aşırı fazla Casual yada Rekabetçi girmelisin.Yani rekabetçi mi girmeliyim.
Biliyorda soruyor.bilmiyor olabilir ?
Genelde 800 civarı vuruyorum buda 160xp ediyor az değil mi ?
casual ne oluyor tam bilmiyorum oyun modlarını 20saatim var.Ya aşırı fazla Casual yada Rekabetçi girmelisin.
Biliyorda soruyor.
Rekabetçi ve Yoldaş dışındaki modlar Casual oluyor.Genelde 800 civarı vuruyorum buda 160xp ediyor az değil mi ?
casual ne oluyor tam bilmiyorum oyun modlarını 20saatim var.
peki o casuallardan hangisi daha eğlenceli sence ?Rekabetçi ve Yoldaş dışındaki modlar Casual oluyor.
Genelde 800 civarı vuruyorum bu da 160XP ediyor az değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.