CS:GO'da Mem Reduct Ban Sebebi mi?

Selçuk_Üstün

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da birazcık da olsa FPS yükseltmek için Mem Reduct programını kullanacağım. Bu herhangi bir yasaklamaya sebep olur mu?

Bazen memreduct.exe işlemi çok fazla CPU veya GPU kullanıyor olabilir.
Kötü amaçlı yazılım veya virüs ise, arka planda çalışıyor olabilir dikkat etmek lazım ben olsam güvenmezdim.
Ban yer misin diye soracak olursak oyun içerisinde her hangi bir üstünlük sağlamadığı için ve oyuna doğrudan müdahale etmediği için yemezsin.

RAM'in önbelleğini temizliyor, bu yüzden de RAM yapması gereken her şeyi sıfırdan yapmak zorunda kalıyor. Ne droplara ne genel performansa etkisi var.

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum oyunlara girmeden önce bir kere boşaltıp giriyorum ve rahat oynuyorum ama yapmadığım takdirde yani doluyken girdiğimde takılmalar falan oluyordu. 8 GB RAM'im var
Sistemden sisteme değişiklik gösterdiği için sizde işe yaramamış olabilir.

RAM'in önbelleğini temizliyor, bu yüzden de RAM yapması gereken her şeyi sıfırdan yapmak zorunda kalıyor. Ne droplara ne genel performansa etkisi var.
RAM'in önbelleğinde daha önce ne varsa onu temizliyor.
Bu adam önbelleği temizledikten sonra PUBG açarsa önbellekte PUBG verileri depolanır.
Performansa ve droplara etkisi var.
Ancak .exe dosyalarıyla virüs bulaşabildiği için güvenilir kaynaktan indirmesi lazım ki açık olduğu sıralar adamın GPU'sundan CPU'sundan kazım yapmasınlar ya da açtığı anda bilgisayarına virüs bulaşmasın.
Bir tık daha araştırmanızı rica ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı