CS:GO'da mermilerin az sekmesi için ayar var mıdır?

Gimli7

Attopat
Bu mermilerin az sekmesi tamamen yeteneğe mi bağlı yoksa ekstra bir ayarla falan bunu minimuma indirebiliyor muyuz? Mesela cl_bobcycle tarzı şeylerin bu mermi olayına faydası var mı? CS 1.6'da bu tarz ayarların olduğunu hatırlıyorum sanki emin değilim ama CS:GO'da var mı?

Hayır, öyle bir komut yok. viewmodel_recoil 0 yazarsan daha az dikkat dağıtıcı olur ama, öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mermilerin az sekmesi tamamen yeteneğe mi bağlı yoksa ekstra bir ayarla falan bunu minimuma indirebiliyor muyuz? Mesela cl_bobcycle tarzı şeylerin bu mermi olayına faydası var mı? CS 1.6'da bu tarz ayarların olduğunu hatırlıyorum sanki emin değilim ama CS:GO'da var mı?
Elbette. Indernete csgo norecoil hile indir bedava yaz ilk çıkanı indir(!). Böyle bir ayar olsa dahi online maçlarda kullanılmazdı.

Config yapıyorlardı CS 1.6'da ama o tamamen oyunla kaynaklı eğilince küçük buglar oluyordu zıplıyordunuz vs. onunla alakalı configler yapılıyordu. CS:GO için aynı şey söz konusu değil config yapsanız bile sadece görüntü kalitesi ile alakalı yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı