CS:GO'da silahın sekmesini önleyen kod var mıdır?

istanbul2023

Picopat
Merhabalar,

CS:GO'da bayağı yeniyim ve CS 1.6 gibi değil silah AK-47 falansa bayağı sektiğini gördüm. Bunu legal yönde düzeltmenin bir yolu veya kodu var mıdır? Bu arada no-recoil falan istemiyorum çünkü CS:GO'nun resmi sunucularında oynuyorum. Hileden ban yemek istemem. Legal yolla herhangi bir kodu veya ayarlaması var mıdır merak ettim.

Kod olduğunu sanmıyorum parayla satılan hilelerde bile bu özellik yok. Auto spray özelliği var ama direk sekmeyi iptal edip mermilerin düz gitmesini sağlayan bir şey yok.

Kod olduğunu sanmıyorum parayla satılan hilelerde bile bu özellik yok. Auto spray özelliği var ama direk sekmeyi iptal edip mermilerin düz gitmesini sağlayan bir şey yok.
Aslında amacım tamamen düz gitmesini sağlamak değil sekmeyi az da olsa engelleyebilirsem o bile işime yarar. CS 1.6'da default ayarlarla oynadığımda bile bu kadar sekmiyor CS:GO farklıymış.

Sekmeyi engelleyemezsin, sadece spray tekniğini geliştirebilirsin o da daha fazla çalışarak olur. AK47'nin sprayı bu şekilde:
ak47.gif

Mouse hareketlerini aşağıda göründüğü gibi yapıp ateş edersen kurşunların belli bir noktaya atılmış olur:
ak47s.gif

Dolayısıyla legal bir şekilde kurşunların sekmez 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı