CS:GO'da mikrofon sesi kapatılmalı mı?

34Fatih34

Yoctopat
Senelerdir oynadığım CS 1.6'yı bırakıp bugün ilk defa CS:GO seçkin başladım oyuna. Netten bir CFG buldum şimdilik onunla oynuyorum. Oyunda CS 1.6'ya göre silahlar bakımından bayağı farklılık var bu yüzden alışamadım daha oyuna. CS 1.6'da colt susturucu takıyordum onu bile yapamadım daha mesela :D

Neyse daha yeniyim ve rekabetçi girmiyorum, ustalaşınca rekabetçi düşünüyorum. Rastgele topluluk sunucularına girdim. Skorum eşit oldu şimdiye kadar, 5 alıyorsam 5 ölüyorum gibi. Fazla alışamadım oyuna daha çok az oynadığım için.

Canımı sıkan fazla kişi mikrofon kullanıyor. CS 1.6'da oynadığım serverlarda böyle bir ayar yoktu kimse konuşamıyordu. Fazla kişi konuşunca biraz rahatsız etti, daha yeniyim oyunda belki ondandır bilmiyorum. Sizce üzerinde çalıştığım CFG'ye mikrofonları kapatma ayarı koymalı mıyım? Sizde bu açık mı?
Ayrıca acayip acayip şarkılar çalıyor bazı serverlarda.

Ben mouse solda ki bir tane tuşuna atadım. Basınca herkesi susturuyor o an kimsenin sesi gelmiyor. Bence sizde atama yapın. İleride rekabetçi oynarken lazım olur.

Senelerdir oynadığım CS 1.6'yı bırakıp bugün ilk defa CS:GO seçkin başladım oyuna. Netten bir CFG buldum şimdilik onunla oynuyorum. Oyunda CS 1.6'ya göre silahlar bakımından bayağı farklılık var bu yüzden alışamadım daha oyuna. CS 1.6'da colt susturucu takıyordum onu bile yapamadım daha mesela :D

Neyse daha yeniyim ve rekabetçi girmiyorum, ustalaşınca rekabetçi düşünüyorum. Rastgele topluluk sunucularına girdim. Skorum eşit oldu şimdiye kadar, 5 alıyorsam 5 ölüyorum gibi. Fazla alışamadım oyuna daha çok az oynadığım için.

Canımı sıkan fazla kişi mikrofon kullanıyor. CS 1.6'da oynadığım serverlarda böyle bir ayar yoktu kimse konuşamıyordu. Fazla kişi konuşunca biraz rahatsız etti, daha yeniyim oyunda belki ondandır bilmiyorum. Sizce üzerinde çalıştığım CFG'ye mikrofonları kapatma ayarı koymalı mıyım? Sizde bu açık mı?
Topluluk sunucularına girme. Resmi basit eğlence ve deathmatch oyna.

Topluluk sunucularına girmişsiniz. Oyunun orijinal basit eğlence moduna girerseniz rekabetçiye en yakın tecrübeyi elde edersiniz. Rekabetçi eşleştirmede iletişim ve dolayısıyla mikrofonda önemli. Bir tuşa atayarak tamamen susturabilirsiniz takım arkadaşlarınızı. Fakat tavsiyem oyun içinde Tab'a basıp oyuncu üzerine tıkalyıp sağ taraftaki panelden takım arkadaşlarınızın sesini azaltmak olacaktır.

Hocam steam hesabınızı atabilir misiniz ?

Steam hesabımı düzenleyeceğim, komple bütün ayarları kontrol edeceğim, avatar falan koymayı düşünüyorum şuan hiçbirşey yok. Belki forumla da paylaşırım ortak oynamak için.

Sizin dediğiniz yerden basit eğlence moduna girdim, burada topluluk sunucusuna göre daha iyiydi. Şuan daha 4-5 saat oynadım galiba toplam ve her dakika daha alışıyorum oyuna. Az önce 8 öldürme, 2 asist, 3 ölme tam unuttum böyle bir istatistik yaptım. Sanırım rusça konuşan biriydi ben bir elde son adamı indirince güzel güzel dedi :D

Zaten CS 1.6'da bayağı üst düzeydim, inşallah CS:GO'da da böyle olurum. Şimdiden bayağı alıştım ama şuan öylesine takılıyorum. Şu grafikleri, CFG ayarları falan oturtmam lazım.

Boşuna CS 1.6 oynamışım senelerdir, CS:GO hissiyatı çok daha iyiymiş :)
Lakin CS2 geldiğinde umarım FPS'lerim çok azalmaz, bilgisayar öyle çok üst düzey değil :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı