CS:GO'da MSI Afterburner açmak nedeniyle ban yemek

Steam'de VAC kalıcıdır ve kaldırılamaz diyor ama eğer hile açmadıysan eminsen yüksek ihtimal açıyorlar diye biliyorum hem MSI Afterburner'a ne gerek var zaten Steam'in orijinal FPS sayacı vardı.

MSI Afterburner sadece FPS sayacı için mi kullanılıyor acaba? Steam'in CPU frekansını gösteren bir göstergesi yoktu veya bellek kullanımını. Yanlış mıyım?

Hile kullandı diyen kim? Mesajı düzgün okuduğunuzdan emin misiniz? Afterburner yüzünden yasaklandım demiş. Ben de diyorum ki, zerre kadar alakası yok.

Sonraki yazdığınız cevabı okumadım kusura bakmayın. İlk cevabınızda "MSI Afterburner'den ban yemezsin hile açmışsın" gibi olarak anladım.

@ibrahimz

Ben kimseyi direkt olarak hile kullanmakla suçlamam. Bu kısmı beni zaten ilgilendirmez. Bildiğim bir şey var, o da MSI Afterburner'ın VAC yasaklanmasına sebep olmayacağı. Bu tür yazılımlar VAC sistemi ile çakışabileceği için en fazla sunucuya bağlanırken VAC hatası veriyor.

Bir oyundan VAC yasağı alabilmeniz için oyun dosyalarına müdahale etmeniz gerekir. Afterburner ise oyun dosyalarına herhangi bir müdahalede bulunmamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…