CS:GO'da nasıl hızlı kasa düşürülür?

Neyse, bu anlattığın saçmalığın bir yere varacağı yok, resmi bilgi haftalık 2 kasa + 1 item şeklinde arkadaşlar. Ben bizzat 8 hesapla 1 yıl boyunca Idle sunucularda kasa kasıyorum, ne 3, ne de 4'ü gördüm. Şehir efsanesi :) Bu ve bu tarz troll'lere itibar etmeyin.

Neyse, bu anlattığın saçmalığın bir yere varacağı yok, resmi bilgi haftalık 2 kasa + 1 item şeklinde arkadaşlar.
2 Kasa zaten değil 1 hafta önce arkadaşım 3 tane kasa düşürdü

O direkt internette yazanı dersen o genel olarak söylenen bir şey.

Senin görmemiş olman bunun olmadığına anlamınada gelmiyor.

Siz düşürdünüzmü veya düşüreni gördünüzmü belki salı günü 2 çarşamba bir daha 2 düşmüştür yoksa 4 düşmüyor.

Hocam olay şöyle oluyor bunun bir limiti yok 4 tanede düşebiliyor 3 de ama mesela 3. kasa çok düşük ihtimal olduğundan sırf 3. kasa için AFK kalmak çok saçma bu nedenle haftada Max 2 olarak söyleniyor ki internette birçok içerik ve yazı var 3. kasa ile ilgili benim de arkadaşım geçen düşürdü zaten yani şansa gelirse.

Son düzenleme:
2 Kasa zaten değil 1 hafta önce arkadaşım 3 tane kasa düşürdü

O direkt internette yazanı dersen o genel olarak söylenen bir şey.

Senin görmemiş olman bunun olmadığına anlamınada gelmiyor.

Hocam olay şöyle oluyor bunun bir limiti yok 4 tanede düşebiliyor 3 de ama mesela 3. kasa çok düşük ihtimal olduğundan sırf 3. kasa için AFK kalmak çok saçma bu nedenle haftada Max 2 olarak söyleniyor ki internette birçok içerik ve yazı var 3. kasa ile ilgili benim de arkadaşım geçen düşürdü zaten.
3.zaten düşüyor bir çok kaynağa baktım ama hiç 4 düşüren görmedim 3 düşmesi zaten imkansıza yakın

Hocam kesin olan 1 adet kasa topluluktan geliyor biliyorum. Diğer düşebilecek olan ihtimali düşükler gelmiyor diye biliyorum.
Topluluktan 3 kasa düşürdü arkadaşım.

3.zaten düşüyor bir çok kaynağa baktım ama hiç 4 düşüren görmedim 3 düşmesi zaten imkansıza yakın
Evet ama bunun bir limiti yok 4.kasada düşüyor bunun ihtimali çok çok az zaten milyonda bir falan olur o yüzden kimse bilmiyor ve en fazla 3 kasa olarak olaya bakıyor halbuki 5 kasa bile düşürebilirsin şu an kadar 5. kasayı düşüren yok ama düşürebilirsin ihtimali gene var.

Neyse, bu anlattığın saçmalığın bir yere varacağı yok, resmi bilgi haftalık 2 kasa + 1 item şeklinde arkadaşlar. Ben bizzat 8 hesapla 1 yıl boyunca idle sunucularda kasa kasıyorum, ne 3, ne de 4'ü gördüm. Şehir efsanesi :) bu ve bu tarz Troll'lere itibar etmeyin.

Hocam droplar hangi gün yenileniyor?
Ben hep düşürdüğüm gün hangi günse gelecek hafta o gün düşürebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı