CS:GO'da nasıl hızlı kasa düşürülür?

Hızlı kasa düşürme diye bir şey yok. Idle sunucuları da tercih edebilirsiniz en az 1 garantilersiniz haftada. Haftalık 3 item düşürme sınırınız var. Bunların 2 tanesi kasa, 1 tanesi ise silah. Silah düşürme para limitiniz $100. Maksimum 100 dolarlık item düşebilir. 1. kasa 2. kasa'ya kıyasla daha kolay düşer, 2. kasa daha zor düşüyor.
Hayır haftada en fazla 2 düşmüyor kasa genelde 3 olarak bilinsede haftada 4 tane kasa düşebiliyor.

4 düşürme falan yok. Eskiden 3 düşüyordu sadece.
Güncel olarak düşmüyor olabilir belki ancak 4 adet kasa düşürenler var.

4 düşüren kim en fazla 3 gördüm oda 10 yıllık CS go oyuncusu 1 kere düşürmüş
İnternetten bakabilirsin redditte ve steam topluluklarında var 2015 de görmüştüm en son.

Siz düşürdünüzmü veya düşüreni gördünüzmü belki salı günü 2 Çarşamba bir daha 2 düşmüştür yoksa 4 düşmüyor
Güncel olarak düşmüyordur belki zaten dediğim gibi ihtimali imkansıza yakın gibi bir şey 4. kasanın düşmesi.

En son 2015'de gördüğün şeyi güncel olan konuda neden alıntılıyorsun? Söyledim zaten eskiden 3 kasa düşürülebildiğini.
Hala düşüyor olabilir ve direkt idle sunucusu sahibi arkadaşım var. Oda öyle söylüyor.

İp limit gibi bir şey yok csgoda max kasa diye bir şey yok.

1. Kasa ihtimali en fazla olan
2.Kasa ihtimali az olan
3.Kasa ihtimali çok çok az olan
4.Kasa neredeyse imkansıza yakın bir oranı olan böyle böyle ilerliyor.

Kulaktan dolma değil baya bir insan var bu konu hakkında böyle düşünen ve direkt steam desteğe sordum ip limit gibi bir şey yok.
Hocam sen ne anlatıyosun allah aşkına ip limit falan ne saçmalıyosun? Konuda bahsedilen şey ne sen neyden bahsediyosun, IP ile ne alakası var şimdi bu kasa düşmesinin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı