CS:GO'da nasıl hızlı kasa düşürülür?

Neyse, bu anlattığın saçmalığın bir yere varacağı yok, resmi bilgi haftalık 2 kasa + 1 item şeklinde arkadaşlar. Ben bizzat 8 hesapla 1 yıl boyunca Idle sunucularda kasa kasıyorum, ne 3, ne de 4'ü gördüm. Şehir efsanesi Bu ve bu tarz troll'lere itibar etmeyin.

Neyse, bu anlattığın saçmalığın bir yere varacağı yok, resmi bilgi haftalık 2 kasa + 1 item şeklinde arkadaşlar.
2 Kasa zaten değil 1 hafta önce arkadaşım 3 tane kasa düşürdü

O direkt internette yazanı dersen o genel olarak söylenen bir şey.

Senin görmemiş olman bunun olmadığına anlamınada gelmiyor.

Siz düşürdünüzmü veya düşüreni gördünüzmü belki salı günü 2 çarşamba bir daha 2 düşmüştür yoksa 4 düşmüyor.

Hocam olay şöyle oluyor bunun bir limiti yok 4 tanede düşebiliyor 3 de ama mesela 3. kasa çok düşük ihtimal olduğundan sırf 3. kasa için AFK kalmak çok saçma bu nedenle haftada Max 2 olarak söyleniyor ki internette birçok içerik ve yazı var 3. kasa ile ilgili benim de arkadaşım geçen düşürdü zaten yani şansa gelirse.

Son düzenleme:
3.zaten düşüyor bir çok kaynağa baktım ama hiç 4 düşüren görmedim 3 düşmesi zaten imkansıza yakın

Hocam kesin olan 1 adet kasa topluluktan geliyor biliyorum. Diğer düşebilecek olan ihtimali düşükler gelmiyor diye biliyorum.
Topluluktan 3 kasa düşürdü arkadaşım.

3.zaten düşüyor bir çok kaynağa baktım ama hiç 4 düşüren görmedim 3 düşmesi zaten imkansıza yakın
Evet ama bunun bir limiti yok 4.kasada düşüyor bunun ihtimali çok çok az zaten milyonda bir falan olur o yüzden kimse bilmiyor ve en fazla 3 kasa olarak olaya bakıyor halbuki 5 kasa bile düşürebilirsin şu an kadar 5. kasayı düşüren yok ama düşürebilirsin ihtimali gene var.

Kulaktan dolma bilgilerle neden 4 kasa düştüğünü kanıtlamaya çalışıyorsun halen?
Reddit'te 711 hesapla kasa düşüren bir arkadaş şimdiye kadar
2769 kere bir haftada 2 kasa
37 kere bir haftada 3 kasa
8 kere de bir haftada 4 kasa düşürdüğünü söylemişti.

Hocam droplar hangi gün yenileniyor?
Ben hep düşürdüğüm gün hangi günse gelecek hafta o gün düşürebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…