2 gün önce CS:GO indirdim. Nette hep birçok insanın CS sayesinde para kazandıklarını duymuştum. Amacım büyük paralar kazanmak değil şimdiden belirtiyim. Sanırım oyun içerisinde skinleri satarak para kazanıyoruz ama nereye satmam gerekiyor? Basit eğlence Dust 2'de maça girdiğimde hiç kasa kazanamıyorum. Kasa kazanmam için ne yapmam lazım?
2 gün önce CS:GO indirdim. Nette hep birçok insanın CS sayesinde para kazandıklarını duymuştum. Amacım büyük paralar kazanmak değil şimdiden belirtiyim. Sanırım oyun içerisinde skinleri satarak para kazanıyoruz ama nereye satmam gerekiyor? Basit eğlence dust 2'de maça girdiğimde hiç kasa kazanamıyorum. Kasa kazanmam için ne yapmam lazım?
Kasa işi tamamen şans.
Maç sonu skin düşüyor bazen onları satarak para kazanabilirsin fakat bunlar çok fazla kazandırmaz 20 kuruş falan kazan sağlar.
İtemleri topluluk pazarında satabilirsiniz.
Kasa işi tamamen şans.
Maç sonu skin düşüyor bazen onları satarak para kazanabilirsin fakat bunlar çok fazla kazandırmaz 20 kuruş falan kazan sağlar.
İtemleri topluluk pazarında satabilirsiniz.
Kasa işi boş iş faceit oyna görev yap çok para kazanmak istiyosan 100win felan görevli hesap al ama 800tl felan oluyor ama 1 ayda çıkarırsın parasını ligte kasarsın miss
Kasa işi boş iş faceit oyna görev yap çok para kazanmak istiyosan 100win felan görevli hesap al ama 800tl felan oluyor ama 1 ayda çıkarırsın parasını ligte kasarsın miss
Hayatsız gibi 7/24 oynamak lazım faceit, görevlerde çok kazandırmıyor iyi birisi takımını oluşturup faceit turnuvalarına katılıp bilmem kaç katını katlıyor