CS:GO'da nasıl skin düşürülür

xfavianx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İki sorum olacak CS:GO'da skin nasıl düşüyor? Skin düşürmek için seçkine gerek var mı? Kasa için lazım olduğunu gördüm ama skin için lazım mı bilmiyorum.

Seçkin hesap eşya düşürmeniz için gerekli hocam.

Eşyalar ise level atlayınca veya maç sonlarında rastgele düşüyor.

Eskiden ne güzel seçkin olmadan da eşya geliyordu. Şimdi batırdılar onu. Parayla seçkin almanız lazım.

Seçkin olmanız lazım öncelikle. Kasa vs skinler maç sonları ve seviye atlayınca veriyor ama ben oynamam diyorsanız benim gibi gece uyurken açık bırakabilirsniz bu hafta 2 yılan kasası düştü dropdan. Haftada Max 2 kasa düşürülüyor bu arada.

Seçkinlerin de çoğu hile. VAC ban yedirmeyen hileler kullanıyorlar.

Hile işleriyle uğraşıyorum VAC ban engellenebılır ama ow ban engellenemez ow banı engellemek ıcın Steam'ın datasına erişmek lazım bu dataya erişen Steam'in bütün oyunlarına hesaplarına erişebilir belli edersen her türlü ow ban yiyorsun VAC ban boş.

Öncelikle seçkin olmanız gerek. Her hafta çarşamba günü bir sonraki rütbe atlamanızda eşya düşürebilirsiniz. 2 adet düşürme hakkınız var. Birincisi level atlarken. İkincisi ise ölüm maçına girip AFK bırakarak. Genellikle kasa düşüyor. Skin düşerse bile değerli olmuyor.

Değerli olma ihtimali düşükte olsa var. Geçen ay 600 TL değerinde skin düşürmüştüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…