CS:GO'da neden TR sunucusu yok?

Bununla pek ilgisi olacağını zannetmiyorum, bir oyunu yeniden portlamak uğraştırıcıdır. Valve şirketi çok yönlü ve geliştirdikleri bir sürü şey var. Source motoru zaten stabil ve optimize bir motordur, Source 2'de aynı şekilde olacaktır. Donanım sebebiyle yapmayacağını düşünmüyorum.
 
Ekonomi ne alaka onu anlamadım. Ayrıca Source 2'nin çıkacağı zaten kesin sadece tarihinin bu olacağını düşündüğümüzü söyledim.
 
1- TR'de sunucu açmak öyle hemen yapılabilecek bir şey değil hem Valve Türkiye'de ofis açması lazım sunucuları takip etmesi için
2- hile olayı biraz şans ve güven faktörüne bağlı ama çoğu kişi ban yiyor o yüzden VAC sistemi iyi
3- aslında Valve'in kendi sunucuları düşük Ping'te gerçekten efsane 64 Tick'te bile ama Türkiye'de ping değerlerinden dolayı herkes 128 tick tavsiye ediyor. 128 Tick'te ise bu sefer mermileri görüyoruz ama gitmiyorlar. Bu arada Valorant'taki 128 tickrate sadece pazarlama stratejisi. Yani bir sürü Rate sistemi ayarı var neden 128?
 

Pingler ve serverlerin kalitesi. 27'lerde gezen pingim anlık fırlıyor. Kablolu kullanmama rağmen. Yanlış hatırlamıyorsam sunucularda çökmüştü bir turnuva sırasında. Önemli olan Türkiye'de server kurmak değil, serverların kalitesi ile ilgilenmek.
 
Valve'nin Türkiye'de CDN hizmeti var indirmelerde kullanılan fakat CSGO için Türkiye'de sunucu yok.
 
Hile konusuna gelecek olursak da kendisi müsaade istiyor. Oyun yapımcısı isterse tek kodla oyundaki tüm hileleri engelleyebilir de şöyle de bir şey var, kullanıcılar hile kullanıp banlansın. Yeni CS:GO alsın gözüyle baktıkları için hileyi engellemek yerine kullanıcı yasaklama yoluna gidiyorlar
 
1-) Valvenin her ülkeye özel sunucu kurmak yerine her bölgeye uygun ping vermeyi tercih ediyor Valvenin Türkiye için sadece Download sunucuları var Oyun için sunucu kurmak istese Turkcell ile anlaşması gerecek Nvidia bile zor anlaştı.
2-) Oyunda oyuncunun nasıl öldüğü nasıl konumdan vurulduğu gibi herşeyin paket sistemi var istese hilelerin bir kısmını engelleyebilir fakat hepsini engelleyemez sende olsan ana geliştirici onlar olsa da bir çok korsan yazılımcı bypass yapıp geçer gene anti cheat sistemini valorantta yaşandığı gibi, en mantıklısı VAC sistemini yapay zekaya döndürmek ve Ow sistemlerine yatırım yapılması gerekir çünkü Ow çok fazla rapor ve kayıt tuttuğu için 3-6 arası sürekli kapanıyor 1 Ay gibi süre de kapalı kaldığı için hile kullananlar hesap kasıp satıyor.
3-) 128 Tickrate geçimi kolay sağlanır fakat Fps düşük olan oyuncuları bırakmak istemiyor yaparsa bile Fps yükseltmesi yapıp veya S2 ile yapacaktır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…