CS:GO'da neden Türk kuvvetleri yok?

Terörist agent koysalar Türkleri terörist gösteriyorlar derler ben valve'nin yerinde olsam ben de koymam.
Türkler'i neden agent koysunlar güzel kardeşim? Oyundaki teror gurupları herhangi bir orduya ait değil ki, adı üstünde "teror" gurubu onlar. İstisna yapıp terörist kısmına Türk eklerlerse bir zahmet tepki gösterin sizde!

Güzel özetlemişsiniz, harfiyen katılıyorum.

Çünku Valve bizi kıskanıyor hepsi Valve'nin suçu! (!)

Asıl R6'ya eklenmesi lazım ama eklemiyorlar. Bence bize olan ön yargılarından dolayı herhalde.

Fransız bir şirket olduklarını düşünürsek eğer eklememeleri gayet normal geliyor. Tabii gönül isterdi ki Türk operatör gelsin.

Asıl R6'ya eklenmesi lazım ama eklemiyorlar. Bence bize olan ön yargılarından dolayı herhalde.
2-3 yıl önce JABBA'ya sorduklarında gelmez demişti ve öyle de oldu. Galiba kötü tepkilerden korktukları için getirmiyorlar. İşin içine Türkiye girince gereksiz yere çıldıran tipler var çünkü.

Konu altında kendi milletini yüceltenler ne yaşıyor? Anlamıyorum bu neyin Türkçülüğü hala. Dünyada ki tüm milletler ile dalga geçilebilir ama Türkler bir oyunda dahi kullanılamaz öyle mi? Geçin bunları. Adamların ürettiği tuvalet kağıdını bile ithal ediyoruz ama bunlar hala kendileri en kutsal en üstün millet sanıyorlar. Böyle olan bir milleti adamlar neden oyununa eklesin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…