CS:GO'da Önerilen Mause DPI ve Hassasiyet Ayarı

400-800 Gibi değerlerde oynuyor çoğu oyuncu. Standart olarak 800 DPI 1 Sens, 400 DPI 2.2 Sens gibi ayarlar görülüyor.
 
400-800 Dpi değerlerinde nasıl oynuyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum :D Şahsen denedim bunu mouse yerinden zor kıpırdıyor. Hızıma güveniyorum ve kullandığım ayarlar Mouse 2000 Dpi , Sens 4 :) Birşeyleri mi yanlış yapıyorum bilmek istiyorum.
 
800 ü geçmemesi lazzım becede. Mesela ben COD oynarım hep maçları izliyorum adamlar mouse u döndürmek için kaldırıp sürüklüyor resmen. Artık dpi 200 müdür 300 müdür nedir :D
 
Nasıl rahat ediyorsan o şekilde oynamanı tavsiye ederim. Ama konuya açıklık getirmek gerekirse, yüksek dpi ve hassasiyette refleks vuruşlarını daha rahat yapabilirsin. Düşükte ise uzak mesafeye nişan alırken daha rahat edebilir, sprayleri daha kontrollü yapabilirsin.
 
Sensivity'i DPI'ya göre seçersin. İnternete arattığında profesyonel oyuncuların Sens ve DPI'nı bulabilirsin fakat kişiden kişiye göre değişir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı