Artık botlarla atılan övgüler tespit ediliyor bir yararı olmuyor hocam.
Güven faktörünün ne durumda olduğuna nereden bakıyoruz?
Afterburner ile alakasi olmadigindan eminim.
Şöyle söyleyeyim, herkes CS:GO'da hilelerden şikayetçi, her maç hile geliyor diyenler var. Ama bu kişilerin %95'i güven faktörüne hiç dikkat etmeyen kişiler. Ben normal övgü ile 450 övgü kasmıştım, sonra 600 tane satın aldım, hile kaç sene önce geldi hatırlamıyorum bile. Gerçekten etki ediyor. Ama oyunbozanlık yapmamaya, raporlanmamaya, toxiclik, takım arkadaşına ateş etmemeye özen göstermen gerekiyor. Ayrıca Steam hesabına da yorum kasarsan yine iyi olur.
Ama yorum bot basmanı önermem, onun yerine herhangi bir CS:GO rehberine gir, yorumlara bak her yorum +rep for +rep oluyor zaten. Öyle yorum kasabilirsin karşılıklı. Son olarak oyun içinden Overwatch yap, günde 3-4 tane yaparsan güzel bir şekilde artar güven faktörün. Arttığı zaman kolay kolay düşmüyor. Ama yine de toxiclik yapma hiçbir zaman, yine düşebilir, hem de kötü bir şey.
çok daha iyi bilirsiniz haklısınız.
Bildigim icin söylüyorum zaten. Afterburner'i sadece siz kullanmiyorsunuz. Bizim bilgisayarlarin hepsinde yüklü. Bizde neden güven faktörü düsmüyor? Cünkü alakasi yok.
Diger üyeler de etki etmedigini belirtmis. Önünüze gelene begenmedim emojisi atip gecmissiniz. Afterburner zaten -allow_third_party_software parametresi olmadan kullanilamiyor. Neyin güven faktörünü etkileyecek anlamadim. Kaldi ki adamlar bu programin amacini biliyor. Rastgele 3. parti yazilim diye sizin güven faktörünüzü düsürmüyorlar.
Steam'de bir sürü rehber var sonuçta.
CS:GO'yu güvenli bir şekilde başlatın dediği zaman eğer başlatmazsan gerçekten düşürüyor.
Dediklerine göre düsürmüyor. Yoksa ben mi yanlış anladim?
Lakin güven hesaplayıcısı, güven faktörü hesaplarken bütün bu yeni bilgileri en nihayetinde hesaba katacaktır.
Peki bunlarin direkt olarak etkilediginin kaynagi nedir? Sonucta ortada Valve tarafindan paylasilan resmi bir makale yok.
her resmi olmayan şey doğru değil diye bir şey yok.