CS:GO'da operasyon bileti satın alınır mı?

@caliskan0221 olabilir hocam, herkesi aklımda tutamıyorum. 70₺ için değmeyecek bir iş olduğunu söylemeye çalıştım. Okulum olmasa her gün 2 saat ile net 10 hesap kasabilirim, ama okul ve dersler var, zaten son dönemim, sonra staj falan olacak. Şu an zaten kasalardan dolayı biraz üzgünüm fiyatları düştüğü için.

Ekran Alıntısı resim.PNG

Forumda ilk resmim olsun önemli olan arkadaşa yardımcı olabilmek :)

Reis ufak tefek kasalar satarak o hale gelmiş :)
4 gündür bir arkadaşımla seni konuşuyoruz. Arkadaşın ismi mevzu değil. Yanlış anlama şimdi bende ufak tefekciyim lakin aklımıza takıldı. Aklımıza takılan şu; Ufak tefekci tek deli ben miyim? Biraz esnetip baksam falan da gözlerim yerinden fırlasa bir? :)

@caliskan0221 olabilir hocam, herkesi aklımda tutamıyorum. 70₺ için değmeyecek bir iş olduğunu söylemeye çalıştım. Okulum olmasa her gün 2 saat ile net 10 hesap kasabilirim, ama okul ve dersler var, zaten son dönemim, sonra staj falan olacak. Şu an zaten kasalardan dolayı biraz üzgünüm fiyatları düştüğü için.

Yakında tekrar artar kasa fiyatları şu turnuvalar falan yüzünden düştü bayağı ocak gibi yükselir diyorlar.

4 gündür bir arkadaşımla seni konuşuyoruz. Arkadaşın ismi mevzu değil. Yanlış anlama şimdi bende ufak tefekciyim lakin aklımıza takıldı. Aklımıza takılan şu; Ufak tefekci tek deli ben miyim? Biraz esnetip baksam falan da gözlerim yerinden fırlasa bir? :)

Yok hocam ya o kadar da değil :) envanter skin falan dizmiyorum sizler gibi al sat yapıyorum o kadar :)

Hocam mesajlarınız için teşekkür ederim işin içinde kâr var sanırım ama şu an için fikrimi değiştirdim. Bir sonraki operasyonda inşallah diyelim. Biraz tartışma gibi olmuş olay tatlıya bağlandıysa uzatmanın anlamı yok. Mesajlarınız ve fikirleriniz için tekrardan teşekkür ederim :)

@caliskan0221 5. haftaya kadar kasaların tanesini pazarda 7.50₺'ye koyuyorduk, bize 6.50₺ geliyordu, sonra 6. haftadan itibaren 6.50₺'den satıp 5.50₺geliyordu, şimdi kasaların tanesi 4.50₺. O hesap görevlerini yapmak da kolay değil, bazen çok zor görevler geliyor, 70₺ için değmez, zaten kâr istiyorsan minimum 6 hesaptan yapmalısın.

Eki Görüntüle 1212678Eki Görüntüle 1212677
Eki Görüntüle 1212679
Eki Görüntüle 1212680
Katılıyorum , 6. haftadan 130TL operasyon parasını çıkarabiliyordun ama şuan da kendini amorti ettikten sonra bıraktığı kar payı çok az yani 2-3 hesapla yaparım diyorsan yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı