CS:GO'da ortalama 70-80 ping iyi midir?

Gamer5

Attopat
Bu ping olayından anlamıyorum ama hani skor tablosunu açıyoruz ya sol tarafta ismimizin yanında bir rakam değişip duruyor. O benim bazen 40-50 oluyor, bazen de 70-80 arası değişiyor. Bu iyi midir sizce?
Açıkçası oyunda hiç kasma hissetmedim şimdiye kadar ama yine de sormak istedim. Bu arada maçları max ping 85 ayarladım CFG'ye.

Ping 80 üstüne çıkmadığı için de şu kodları yazdım CFG'nin içine.
rate 786432
cl_interp_ratio 1
cl_interp 0.031

Bu ping olayından anlamıyorum ama hani skor tablosunu açıyoruz ya sol tarafta ismimizin yanında bir rakam değişip duruyor. O benim bazen 40-50 oluyor, bazen de 70-80 arası değişiyor. Bu iyi midir sizce?
Açıkçası oyunda hiç kasma hissetmedim şimdiye kadar ama yine de sormak istedim. Bu arada maçları max ping 85 ayarladım CFG'ye.

Ping 80 üstüne çıkmadığı için de şu kodları yazdım CFG'nin içine.
rate 786432
cl_interp_ratio 1
cl_interp 0.031
Eğer hardcore rekabetçi oynamıyorsan değerler iyi gibi. Arada takılmalar olacaktır. Eğer akıcı bir oyun isteniyorsa pingin 30 olması gerekli.

70-80 ping rakibinizin 50- ping alması durumunda fark edilebilecek derecede kötü bir değerdir, bunu hissedersiniz. Cl_interp değerini 2 yerine 1 kullanması hiçbir Türk kullanıcı için mantıklı değildir çünkü Türkiye sunuculara sahip değil CSGO üzerinde bu yüzden 20 veya 20den düşük ping alabilen Türk oyuncu yok. cl_interp değerinizi düzeltip ping iyileştirmeleri için de sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm.

Eğer hardcore rekabetçi oynamıyorsan değerler iyi gibi. Arada takılmalar olacaktır. Eğer akıcı bir oyun isteniyorsa pingin 30 olması gerekli.

50'de iyi hatta 60Da'da akıcı olur.

İyi değil. Ben o ping değerleri gördüğüm zaman karakterim ışınlanıyor. Stabil bir oyun için en fazla 15 ping olması lazım bence.

Hocam abartmışsınız biraz.

60'ı geçince hissediliyor. Bomba atma animasyonları veya silahı çekerken olan gecikmeyi ya da bir tuşa bastığında onun algılayıp ekrana yansıyan süresi anlaşılır oluyor. Demek istediğim 45-60 arası orta 30-45 arası iyi 60 üstü ise kötü.

CSGO'nun en yakın serveri Varşova'da o da en düşük 32 ping falan verebiliyor, bu yorumlarda 15 ping diyen arkadaşlar Official Türkiye sunucuları geldi de sadece size mi açık acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı