Çözüldü CS:GO'da paket kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

BulletBill5.55

Hectopat
Yer
Ordu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yeniyetme bile olmayan bilgisayar mühendisi öğrencisi
RAM
16 GB 2933 Mhz
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 1650 Ti
Anakart
?
İşlemci
i5-10300H
Arkadaşlar 1.5 haftadır hiç bilmediğim sebepten dolayı CS:GO'da silah yarışı modunda 10-15 saniyede bir, Dust 2 gibi haritalarda 30-45 saniyede bir loss değerim artıyor, (%20-30'ları görüyorum ve sadece o esnada ping değeri de 200-300leri görüyor ama normalde ping sorunum yok) buna bağlı olarak da oyun sürekli takılıyor veya geç tepki veriyor. İnternette sorun yok, kendi mobil internetimi de deniyorum olmuyor. Başka oyunlarda da sorun yok gibi. Registry ayarlarıyla oynadım yok oyunu silip yükledim yine yok her şeyi yaptım ama düzelmiyor bir türlü. Ondan önce de Registry'de 1-2 ayar yapmıştım onunla alakası olmaz herhalde çünkü yaptığım ayarlar VirtualBox ile ilgiliydi. Başka ne yapabilirm?
bunu bir kere daha hortlatayım...

Çözüm
Arkadaşlar, bugün Windows Insider programına katılarak Build 22581 güncellemesini yükledim ve bir de küçük güncellemesi vardı onu da yükledim ilginç bir şekilde sorun düzeldi. (büyük güncellemeyi (22581.100) yapınca çok daha berbat hale gelmişti küçük güncellemeyi (22581.200) yapınca asıl düzelme oldu) her şeyi yaptığım halde düzelme olmamıştı ama o güncellemeden sonra eskisi gibi oynayabildim. Teşekkür ederim.

Sorun ne durumda tamamen çözüldü mü bende de aynı sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…