CS:GO'da peş peşe rank düştüm

Scooterman

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS:GO yoldaşta lem1 rütbeydim arkadaşımı boostlatıyordum. Çok try hard oynamadım iyi de oynayamıyordum ısınmayıp girdik art arda düştüm her neyse nova 2'ye kadar düştüm. Oyuna 1 ay girmesem tekrar lem e atma durumu olabilir mi acaba? Bir fikri olan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar CS:GO yoldaşta lem1 rütbeydim arkadaşımı boostlatıyordum. Çok try hard oynamadım iyi de oynayamıyordum ısınmayıp girdik art arda düştüm her neyse nova 2'ye kadar düştüm. Oyuna 1 ay girmesem tekrar lem e atma durumu olabilir mi acaba? Bir fikri olan varsa yazabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna rankınız silininceye kadar girmediğinizde sizi olduğunuz rankın aynısına veya 1 altına atıyor

Oyunda rütbe sistemi çok dengesiz sanmıyorum. 2 haftada 1 girip rütbe atlamayı garantileyecek maçları oynamanız gerek. Ben yoldaşta öyle dünyaca seçkin olmuştum. Tabi bir maçla düştüm geri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı