CS:GO'da ping 500'e çıkıyor

Makaleler
4
Yer
Florida
Selam. İyi günler. Ben CS:GO oynarken ping aniden 50'den 500'e falan çıkıyor ama tam tur başlıyor ve ben hareket ettiğim an oluyor bu. Bazen de gariptir ki ping olmamasına rağmen birden ışınlanıyorum, ping varmış gibi. Sistemim i5-10300H, GTX 1650 ve 8 GB RAM. Wi-Fi'dan oynuyorum. Wi-Fi kartım da bu;

1616231851838.png

Kablosuz bağlantı pinge sebep olabilir. İnternetin kötü olabilir. Annen, baban, kardeşin indirme yapıyor olabilir. Kablosuz bağlantı zaten çok sağlıklı değil.

Herkes internete yüklenmiş veya dalgalanma olmuş olabilir.

Sadece ben bağlıyken de yapıyor. İnternetten kontrol ettiğimde çoğunlukla 11 ping çıkıyor.
Bu arada altyapı yok. Başka bir altyapı olan yerde denediğimde olmuyordu.

CS:GO'nun ayarlarından veri akışı seçimi var. Oradan internetine uygun olan downloadı seçersen belki düzelebilir. 1.5MB olur genelde. Sen sınırsız yap.
Yüksek ayarlarda oynuyorsanız bu etkili olabilir ama sizlik bir şey yok bence. Herkes evde vs yoğun kullanımdan olabilir. Sizin internetinizi değil genel olarak.

Yüksek ayarlarda oynuyorsanız bu etkili olabilir ama sizlik bir şey yok bence. Herkes evde vs yoğun kullanımdan olabilir. Sizin internetinizi değil genel olarak.
Hocam 4:3'te yüksek ayarlarda oynuyorum evet. Evde kimse yokken denediğimde pingim olmasa bile ışınlanıyorum. Arada düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı