CS:GO'da Prime almak mantıklı mı?

Rank yükseldikçe hile artıyor hocam Mg'nin üstü dolu ama Silver-nova eloda çok yok. External hileler VAC yeme olasılığı çok düşük zaten.

Rank yükseldikçe hile artıyor hocam Mg'nin üstü dolu ama Silver-nova eloda çok yok. External hileler VAC yeme olasılığı çok düşük zaten.

Ben novadayken az geliyordu. En son global rankına çıkacaktım. 3 elde 1 geliyordu ya. Bak 12.raunda kadar sonuncu olan adam oynamaya bir başlıyor. Bir kere bile öldüremiyoruz.

Gelecek için Prime'ı soruyorum şu an param yok.
Bence ağustos sonuna kadar bekleyebilirsin. 10.yıl geliyor ve büyük bir güncelleme söylentileri var. Source 2 hatta belki de geliştirilmiş VAC oyuna eklenebilir. VAC'ı bilmem ama Source 2 geleceğine ben de inanıyorum.

Bence ağustos sonuna kadar bekleyebilirsin. 10.yıl geliyor ve büyük bir güncelleme söylentileri var. Source 2 hatta belki de geliştirilmiş VAC oyuna eklenebilir. VAC'ı bilmem ama Source 2 geleceğine ben de inanıyorum.
Hileyle oynayacam diyor ne yapsın VAC'ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…