CS:GO'da Prime olan ile olmayan hesapla oyuna girilir mi?

Arkadaşlar ablama bir Steam hesabı açıp CS:GO oynayacağız. O GeForce NOW'dan oynayacak, ben normal PC'den ama yeni hesap açtığım için Prime olmayacak. Ve ben Prime'ım. İkimiz yoldaş ve rekabetçi girebilir miyiz yoksa ikimizin de seçkin mi olması lazım?

Hocam ben Prime kapatsam girebiliriz değil mi?
Dereceli veya derecesiz seçeneği oluyor sizde. Başlatmak istediğiniz zaman dereceli başlatamıyorsunuz. Derecesize alıp başlatabilirsiniz fakat derecesizde pek fazla oyunu takan olmuyor gördüğüm kadarıyla söylüyorum, bence topluluk sunucularında rekabetçi girebilirsiniz daha keyifli olur.

Dereceli veya derecesiz seçeneği oluyor sizde. Başlatmak istediğiniz zaman dereceli başlatamıyorsunuz. Derecesize alıp başlatabilirsiniz fakat derecesizde pek fazla oyunu takan olmuyor gördüğüm kadarıyla söylüyorum, bence topluluk sunucularında rekabetçi girebilirsiniz daha keyifli olur.

Hocam zaten genelde yoldaş gireriz rekabetçi pek girceğini sanmam :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı