CS:GO'da Prime olmayanlar ne olacak?

Merhaba arkadaşlar. CS'ye gelen güncelleme ile Prime olmayanlar ranksız falan olacakmış. Prime olmayanlara ne olacak oyundan ayrılacak mı? Bir de kasa falan düşecek mi Prime olmayanlara?

İnş 128 tickrate serverda gelir de biraz toparlanır. Hala hileci sayısı fazla ama olsun yavaş yavaş toparlanır. (gayri smurfum diyen adamda azalır)

Ben 32 levelim CS:GO'da ama Prime'ı satın almadım. Ben ranked girebilecek miyim? Prime ayrıcalıklarından faydalanabilecek miyim?

Yaptıkları aptallık. Oyunu bedava yap, sonra değişip kandır. En başta çok iyiydi. 24 TL çok uygundu ve indirimde çok iyi bir fiyatı oluyordu. Ama Valve'da kafa ne gezer. Ücretsiz yapıp oyuncu sayısı fırlayacak sandı sonra da elimizden alırlarsa para veririz diye düşündüler.

O nasıl olmuştu bilmediğimden soruyorum.

Oyun önce CS:GO gibi paralıydı daha sonra ücretsiz yaptılar. Ve rekabetçi girmen için rekabetçi bileti alman gerekiyor. İstersen casual takılıp level kasabilirsin veya publicte oynayabilirsin. Büyük ihtimalle Valve CS:GO'yu gözden çıkardı ve yeni bir şeye yönelmeye başladı.

Ben seçkin hesap almıştım. Şimdi ranked girmek için kasa düşürmek için prime mı almam gerekecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…