Gerçekten de öyle olurduKendi ayarını yapıp profesyonelleşmek bayağı epic olurdu aslındaBence kendi ayarlarınız daha mantıklı.
ne yapmam gerek?Gerçekten de öyle olurduama mesela xantaresin videolarını izleyip onun ayarlarını yapıyorum vuramıyorum ama değiştirmek de istemiyorum ama kendi ayarlarımı da yapmak istiyorum döngünün içinde gibiyim
anlayamadımProfesyonel oyuncuyum ayarlarım sadece aim küçültmek başka yok.
hassasiyetim falan hep kendi ayarlarım çözünürlük ve crosshairi profesyonel oyuncularınkini kullanıyorumBence 4:3 1280x960 kullanılıp grafik ayarları en düşüğe çekilmeli hassasiyetini de kendin ayarlayıver.
Gerçekten de öyle olurduama mesela xantaresin videolarını izleyip onun ayarlarını yapıyorum vuramıyorum ama değiştirmek de istemiyorum ama kendi ayarlarımı da yapmak istiyorum döngünün içinde gibiyim
Tamamen alışkanlık. Gölgeleri azaltacak ve adamları kolay görmeni sağlayacak her ayarı kullanabilirsin. Monitörüne, farene ve konforuna göre ayar yap.CS:GO oynarken çok fazla ayar değiştiriyorum. Profesyonel oyuncuların ayarlarını çok fazla kullanıyorum. Xantares'in çözünürlük ve Crosshair'ini kullanıyorum şu an. Kendi ayarlarımı yapmak daha mantıklı olur mu?
anladım crosshair falan değişik geliyor mesela başka bir profesyonel oyuncu adam vuruyor diye ona geçesim geliyor özellikle de xantares videolarına bakınca flnHocam kendi ayarlarınızı bulun öncelikle. İsterseniz binlerce kez değiştirin illaki sizin stilinize uygun bir ayar bulacaksınız. E-sporcuların kafaları daha farklı çalışıyor sanki sizin gereksiz bir ayarınız onlar için önemli olabilir misal![]()
anladım teşekkür ederimTamamen alışkanlık. Gölgeleri azaltacak ve adamları kolay görmeni sağlayacak her ayarı kullanabilirsin. Monitörüne, farene ve konforuna göre ayar yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.