CS:GO'da rapor edilen hileciye ne olur?

Makaleler
2
Arkadaşlar, 2 dk. önce bir hile geldi. Başta 2 eli de aldık. Sonra bu hile açtı. Baretta alıp geliyor. Zıplayarak, koşarak, yürüyerek, havaya bakarak HS atıyor. 40 kere raporladık. Steam hesabını raporladık. Buna bir şey olur mu? Bayağı bir belli ediyor. Duvar arkası tek atıyor. Aim alıyor, coverdan çıkarken direkt one tap atıyor. Biz buna iyi bir sövdük ama iyi bir hayatında duymadığı kelimeler sarf ettik. Şimdi onun hesabına ban atılsa o bilgisayardan başka hesap ile girebiliyor mu? Er 2 rütbesi. @aabcc

Elini kolunu sallayarak hile açmaya devam eder, şu anda VAC AFK.

Yani sanırım ban dalgaları oluyor 3 ayda 4 ayda bir oluyor. Ben mesela oynuyorum bir dünya kişi raporlıyorum 3 ay sonra 30 tane geri dönüş alıyorum, dönem dönem dalga dalga banlıyorlar.

Ben oyuna yeni başladım oyuna çok hile gelmeye başladı 2 ay oldu hepsinin geri dönüşü şimdi geliyor.

VAC illaki yeniyor. Bizim burda mahalleden birkaç arkadaş açmış kullanmış, çok bir süre geçmeden 1 ay içinde VAC yedi ikisi de. Yani sıkıntı yapmayın geç olsa da çalışıyor VAC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…