CS:GO'da rapor edilen hileciye ne olur?

Arkadaşlar, 2 dk. önce bir hile geldi. Başta 2 eli de aldık. Sonra bu hile açtı. Baretta alıp geliyor. Zıplayarak, koşarak, yürüyerek, havaya bakarak HS atıyor. 40 kere raporladık. Steam hesabını raporladık. Buna bir şey olur mu? Bayağı bir belli ediyor. Duvar arkası tek atıyor. Aim alıyor, coverdan çıkarken direkt one tap atıyor. Biz buna iyi bir sövdük ama iyi bir hayatında duymadığı kelimeler sarf ettik. Şimdi onun hesabına ban atılsa o bilgisayardan başka hesap ile girebiliyor mu? Er 2 rütbesi. @aabcc
Yeni hesap açıp yine girer hocam. Ama sizin dediğinize göre mevlana gelmiş sanırsam. VAC yer merak etmeyin, rankınıza da etki etmez maç, ileride iptal olur. Ama bu süreç biraz uzun sürebilir, hile olan oyuncu 100 skoru geçti mi? Geçtiyse Overwatch'a düşecektir, bu da daha erken ban yemesi demek.

Yeni hesap açıp yine girer hocam. Ama sizin dediğinize göre mevlana gelmiş sanırsam. VAC yer merak etmeyin, rankınıza da etki etmez maç, ileride iptal olur. Ama bu süreç biraz uzun sürebilir, hile olan oyuncu 100 skoru geçti mi? Geçtiyse Overwatch'a düşecektir, bu da daha erken ban yemesi demek.

Evet hocam 106 idi sanırım skoru 50'den fazla Kill'i vardı. Bir de hocam FACEIT düşünüyoruz ora ile ilgili biraz bilgi verir misiniz yoksa yeni konu mu açayım.

Evet hocam 106 idi sanırım skoru 50'den fazla Kill'i vardı. Bir de hocam FACEIT düşünüyoruz ora ile ilgili biraz bilgi verir misiniz yoksa yeni konu mu açayım.
Hocam Faceit ile ilgili çok bilgim yok. Bildiğim birkaç şey var, MM'de en az bir 200 Win'e ulaşın. Oyunda biraz daha bilgili olmanız amacıyla. Çünkü Faceit zordu ben oynadığımda, ya da bana öyle geldi, bilmiyorum. Onun dışında Faceit Premium için paranız var mı? Siz en iyisi yeni konu açın, daha önce Faceit oynadım ama fazla oynamadım. Sağlıklı olması için yeni konu açın, daha bilgili insanlar sizi aydınlatacaktır.

Oyunda yeni iseniz tavsiye etmiyorum, en azından nova seviyesinde oynuyorsanız geçebilirsiniz. 128 tick sunucular var. Maç ekranında her takımın bir kaptanı ve map havuzu var, iki takımın kaptanı sırayla mapler eler son kalan mape girilir. İlk round knife rounddır, yenen tarafın kaptanı ct başlamak istiyorum yadz t başlamak istiyorum der, kısa yani.

CS'de yeniyseniz, aim_botz haritasında ve topluluk sunucularında (deathmatch) bol bol antrenman yaparak günlük 1 saat de olsa kendinizi çok geliştirirsiniz. Önemli olan süreklilik, her gün en az 20-30 dakika bile olsa girin geliştirin kendinizi.

Onun haricinde atölyede yprac adlı elemanın haritaları var her harita için örneğin yprac_dust2 vs. Onları indirin, içlerinde her haritadaki smoke flash ve mollyler var. Üstüne genellikle kullanılan CT tutuş noktaları var onları size göstererek peeklemeyi öğretiyor. Yararlı haritalar.

Bir süre bu şekilde devam ederek MM girebilirsiniz ama size tavsiyem yanınıza arkadaşlarınızı alıp Faceit girmeye başlamanız.

CS'de yeniyseniz, aim_botz haritasında ve topluluk sunucularında (deathmatch) bol bol antrenman yaparak günlük 1 saat de olsa kendinizi çok geliştirirsiniz. Önemli olan süreklilik, her gün en az 20-30 dakika bile olsa girin geliştirin kendinizi.

Onun haricinde atölyede yprac adlı elemanın haritaları var her harita için örneğin yprac_dust2 vs. onları indirin, içlerinde her haritadaki smoke flash ve mollyler var. Üstüne genellikle kullanılan ct tutuş noktaları var onları size göstererek peeklemeyi öğretiyor. Yararlı haritalar.

Bir süre bu şekilde devam ederek mm girebilirsiniz ama size tavsiyem yanınıza arkadaşlarınızı alıp FACEIT girmeye başlamanız.

Zaten yapıyorum Aim'im iyi ama arkadaşım yok. Daha yeni oynamaya başladım kuzenlerimle de misal dust2 de double Door'dan A'ya HS atıyorum ak ile One tap ama taşısam bile hep kolsuz geliyor.

Önemli birkaç bilgi vermek isterim oyunla ilgili temel bilgilere hakimseniz birkaç önerim var CTRL kombinasyonu ve maplere göre aim tutmayla ilgili geliştirebilirsiniz kendinizi dm kasın önerisini olumlu buluyorum yalnız sadece adam vurmaya odaklı değil pozisyon ve çıkış noktalarına aiminizi otomatik olarak doğrultarak oynamanızla beraber ister istemez faydasını göreceksiniz oyunun mantığı adam vurmaktan ziyade birazda mantıklı hareketlere kendinizi uygun pozisyon yaratmaktır.
Örneğin pustuğunuz yerde çıkan adamı direk vurmak yerine gelen birkaç kişi daha bekleyerek güzel fregler kasmaktır küçük bir örnek olarak söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı