CS:GO'da Reflekslerin Zayıflaması

delphX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar

1.5 senedir CS:GO oynuyorum. Oyunun mantığını, aimini yaklaşık 6 ayda çözdüm. MM'de LEM seviyesine çıktıktan sonra Faceit'e başladım. Faceit'te (şu an 6) maximum 7 seviyeyi gördüm. Seviyeme göre normal oynuyordum, kimi zaman yüksek reaksiyon gösterip kendimi aşıyordum, kimi zaman da seviyemin altında oynuyordum. Bu sürekli değişip duruyordu ancak son 2 haftadır inanılmaz kötü oynuyorum. Reflekslerim, kötü timeinglerim, gereksizce peeklemelerim yani sadece aim değil oyun mantığından koptum. Yani 5-7 vurduğumu en son Esea'ya ilk girdiğimde hatırlıyorum. Oyunu bırakacak noktaya geldim. Kendime güvenim 0. Sinirden tüm skinlerimi sattım. Boş zamanımda yine girip oynayasım geliyor ama yine hiç bir değişiklik olmadığını fark ediyorum. Bunu nasıl çözebiliriz? CS'ye yıllarını verenlerden bi tavsiye almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odaklanırlen zorlanıyor musunuz? Yani aslında sorun oyunun kendisiyle değil de sizinle ilgili olabilir. Biraz uzak kalıp kendinize zaman ayırmalı, kitap okumalı, sanal ortamdan uzaklaşmalısınız. Sinirleniriniz toparlansın zaten siz de daha rahat odaklanırsınız. Antrenman da yaparsınız döndüğünüzde.

Bunun çözümü antrenman yapmaktır. Sonuçta önceden iyiydin yani o seviyeye ulaştın neden tekrar ulaşıp daha iyisini yapamayasın? Pes etme ve çalışmaya devam et sonucundan memnun olacağını düşünüyorum.

Rekabetçi girmeye ara verin. Bir süreliğine arkadaşlarınız ile custom map oynayın. Güveninizin geri geldiğini hissetmeye başladığınızda tekrar arkadaşlarınız ile beraber rekabetçi girin fakat tanımadığınız kişiler ile oyuna girmeyin. Her ne kadar iyi olursanız olun takımdaki bir kişi bile sinirinizi bozacak kapasiteye sahip. Bende aşağı yukarı sizin hissettiklerini yaşayan biri olarak bu şekilde sizle tecrübelerimi paylaştım. Unutmayın ki bu sadece bir oyun ve eğlenmek ana amacınız olsun. :) iyi oyunlar.

Odaklanırlen zorlanıyor musunuz? Yani aslında sorun oyunun kendisiyle değil de sizinle ilgili olabilir. Biraz uzak kalıp kendinize zaman ayırmalı, kitap okumalı, sanal ortamdan uzaklaşmalısınız. Sinirleniriniz toparlansın zaten siz de daha rahat odaklanırsınız. Antrenman da yaparsınız döndüğünüzde.
Evet, odaklanamıyorum. Hep bir düşük frag kaygısı, oyunu başlarken saçma sapan vuruşlar, headshotlar yemem gibi sebepler beni oyundan çok kolay düşürüyor. :) dediğiniz gibi, uzak durmak, biraz ara vermek daha sağlıklı olacak,

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı