LethalSmile
Kilopat
Mesela UNLOST CS:GO oynarken renkler çok canlı adamda. Canlı yayınına da o şekilde verebiliyor. Nasıl yapabilirim onu? O olay gerçekten performans etkler diye düşünuyorum.
Ben renkleri canlandırmak için vibranceguı programını kullanıyorum gerçekten renkli oynamak daha zevkli.
AMD kullanıyorum. Rica etsem araştırabilir misiniz?Nvidia'nın sürücü içine gömülü Game Filter arayüzünden yapabilirsin. AMD'nin sürücülerinde var mı bilmiyorum.
vibranceguıNvidia kart kullaniyorsan Nvidia denetim masasindan Digital Vibrance'yi arttirman gerek. Herhangi bir performama dusuklugune sebep olmuyor.![]()
Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3Aşağıdaki dosya ekinde anlattım.
Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap.Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3
Nasıl ayar yapmalıyım sence ?
Teşekkürler hocam. Peki bu program mı daha sağlıklıdır :Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.