Arkadaşlar bazı kişilerin CS:GO'su daha canlı, bunu nasıl yapıyorlar? Sweetfx ban sebebi olduğundan dolayı kullanmıyorum. NVIDIA freestyle kullanmak istiyorum ban yerim diye korkuyorum. (sweetfx kullanmam onunla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.)
Bu da çok uğraştırıyor oyuna girerken yapıyorum çıkarken yeniden düzeltiyorum.
Aslında artık kullanılamaz bir ayar oldu CS:GO için başlatma seçeneklerine kod yazarak kullanabiliyoruz legal değil sanırım bir anda VAC yersem o kadar emeğim gidecek bir ayar için örnek fotoğraf atayım size.
O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem Digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.
Eğer ayarlar kısmı açılıyorsa yemezsiniz. Akşam evde deneyeceğim. NVIDIA'dan dolayı ban yeseydiniz zaten ekran kartını hiç kullanamazdınız.
Eki Görüntüle 1451713
Renk ayarlarında böyle gözüküyor. {İnternetten buldum] normali daha soluk
Bunu Digital vibrance ile yapıyorlar. Başka çareniz yok gibi.
Digital Vibrance da çok canlanmıyor ben parlak istiyorum ancak sadece NVIDIA filter la oluyor onu da kullanmaktan korkuyorum.
Bunu digital vibrance ile yapıyorlar. Başka çareniz yok gibi.
Bunu digital vibrance ile yapıyorlar. Başka çareniz yok gibi.
NVIDIA filter ban sebebi değil. Onu aklınızdan bir çıkarın. Herkes kullanıyor. Eğer oyun içindeyken açabiliyorsanız istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Bu alt+F3 kombinasyonuyla açılan filtrede untrusted oluyor sadece diğer türlü yeniden başlatın diyor.
Evet haklısınız ancak untrusted moda almadan olmuyor örnek fotoğraf atayım.
Bu videodaki ayarları dener misiniz?
Oyun içi yer paylaşımını kapatıp tekrar açarak dener misiniz? Untrusted mod dışında da açılması lazım.
Bu videodaki ayarları dener misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.