LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Ekim 2020 #1 Mesela UNLOST CS:GO oynarken renkler çok canlı adamda. Canlı yayınına da o şekilde verebiliyor. Nasıl yapabilirim onu? O olay gerçekten performans etkler diye düşünuyorum.
Mesela UNLOST CS:GO oynarken renkler çok canlı adamda. Canlı yayınına da o şekilde verebiliyor. Nasıl yapabilirim onu? O olay gerçekten performans etkler diye düşünuyorum.
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 12 Ekim 2020 #2 Ben renkleri canlandırmak için vibranceguı programını kullanıyorum gerçekten renkli oynamak daha zevkli. Artı 0 Eksi
Ben renkleri canlandırmak için vibranceguı programını kullanıyorum gerçekten renkli oynamak daha zevkli.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 12 Ekim 2020 #3 Nvidia'nın sürücü içine gömülü Game Filter arayüzünden yapabilirsin. AMD'nin sürücülerinde var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Nvidia'nın sürücü içine gömülü Game Filter arayüzünden yapabilirsin. AMD'nin sürücülerinde var mı bilmiyorum.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Ekim 2020 #4 Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Ben renkleri canlandırmak için vibranceguı programını kullanıyorum gerçekten renkli oynamak daha zevkli. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi oluyor mu? Bir de sisteme zararlı mı? time to abandon ship dedi: Nvidia'nın sürücü içine gömülü Game Filter arayüzünden yapabilirsin. AMD'nin sürücülerinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum. Rica etsem araştırabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Ben renkleri canlandırmak için vibranceguı programını kullanıyorum gerçekten renkli oynamak daha zevkli. Genişletmek için tıkla... FPS düşmesi oluyor mu? Bir de sisteme zararlı mı? time to abandon ship dedi: Nvidia'nın sürücü içine gömülü Game Filter arayüzünden yapabilirsin. AMD'nin sürücülerinde var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD kullanıyorum. Rica etsem araştırabilir misiniz?
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 12 Ekim 2020 #5 Nvidia kart kullaniyorsan Nvidia denetim masasindan Digital Vibrance'yi arttirman gerek. Herhangi bir performans dusuklugune sebep olmuyor. Artı 0 Eksi
Nvidia kart kullaniyorsan Nvidia denetim masasindan Digital Vibrance'yi arttirman gerek. Herhangi bir performans dusuklugune sebep olmuyor.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Ekim 2020 #6 passat dedi: Nvidia kart kullaniyorsan Nvidia denetim masasindan Digital Vibrance'yi arttirman gerek. Herhangi bir performama dusuklugune sebep olmuyor. Genişletmek için tıkla... vibranceguı Bu program fps düşüklüğü yapar mı ? AMD kullanıyorum. Artı 0 Eksi
passat dedi: Nvidia kart kullaniyorsan Nvidia denetim masasindan Digital Vibrance'yi arttirman gerek. Herhangi bir performama dusuklugune sebep olmuyor. Genişletmek için tıkla... vibranceguı Bu program fps düşüklüğü yapar mı ? AMD kullanıyorum.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 12 Ekim 2020 #7 Aşağıdaki dosya ekinde anlattım. Dosya Ekleri 1.PNG 70,4 KB · Görüntüleme: 113 Artı 0 Eksi
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Ekim 2020 #8 berkayx dedi: Aşağıdaki dosya ekinde anlattım. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3 Nasıl ayar yapmalıyım sence ? Artı 0 Eksi
berkayx dedi: Aşağıdaki dosya ekinde anlattım. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3 Nasıl ayar yapmalıyım sence ?
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 12 Ekim 2020 #9 LethalSmile dedi: Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3 Nasıl ayar yapmalıyım sence ? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap. Artı 0 Eksi
LethalSmile dedi: Benim ekran kartım R7 240 4GB ASUS OC Edition. Monitörüm ise : ViewSonic VA2265S-3 Nasıl ayar yapmalıyım sence ? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap.
KS KS LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 661 12 Ekim 2020 #10 berkayx dedi: Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki bu program mı daha sağlıklıdır : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa AMD üzerinden mi ? Artı 0 Eksi
berkayx dedi: Parlaklığı bir tık arttır (iki tıkta yapabilirsin), doygunlukta mesela full'de 200 ise 160-170 falan yap. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Peki bu program mı daha sağlıklıdır : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yoksa AMD üzerinden mi ?