CS:GO'da renkler nasıl daha canlı yapılır?

LethalSmile

Kilopat
Mesela UNLOST CS:GO oynarken renkler çok canlı adamda. Canlı yayınına da o şekilde verebiliyor. Nasıl yapabilirim onu? O olay gerçekten performans etkler diye düşünuyorum.

Vibrancegui FPS düşüklüğü yaratmıyor sadece renkleri canlandırıyor ekran kartı programından yapmak bana mantıklı gelmiyor ekran kartından yapınca ekran tamamen renkleniyor oyunda olmasan bile ama bu program sayesinde oyunu eklediğin için oyuna girdiğinde aktif oluyor.

Teşekkürler hocam. Peki bu program mı daha sağlıklıdır :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yoksa AMD üzerinden mi ?

AMD daha mantıklı tabii. AMD'ye mantıklı demem program sağlıksız anlamına gelmiyor bu arada ama ne bileyim gereksiz yani AMD ayarları varken.

AMD daha mantıklı tabii. AMD'ye mantıklı demem program sağlıksız anlamına gelmiyor bu arada ama ne bileyim gereksiz yani AMD ayarları varken.
Vibrancegui FPS düşüklüğü yaratmıyor sadece renkleri canlandırıyor ekran kartı programından yapmak bana mantıklı gelmiyor ekran kartından yapınca ekran tamamen renkleniyor oyunda olmasan bile ama bu program sayesinde oyunu eklediğin için oyuna girdiğinde aktif oluyor.
Anladım. Teşekkür ederim arkadaşlar. Cansınız <3

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı