Herkese merhaba dostlar. RTX 2060 ekran kartı bulunan bilgisayarım var anakartı da yeni. Çoğu oyunda bilgisayarım ısınmazken CS:GO'da bilgisayar yanıyor resmen. Üstelik çoğu oyun dediğim grafikleri iyi GTA V / Rainbow 6 Siege vb. oyunlar. Bu neden dolayı kaynaklanıyor ve çözümü ne CS oynamak istiyorum fakat aşırı ısınıp ses yaptığı için soğuyorum.
Herkese merhaba dostlar. RTX 2060 ekran kartı bulunan bilgisayarım var anakartı da yeni. Çoğu oyunda bilgisayarım ısınmazken CS:GO'da bilgisayar yanıyor resmen. Üstelik çoğu oyun dediğim grafikleri iyi GTA V / Rainbow 6 Siege vb. oyunlar. Bu neden dolayı kaynaklanıyor ve çözümü ne CS oynamak istiyorum fakat aşırı ısınıp ses yaptığı için soğuyorum.
Dostlar omenin kendi uygulamasını kullanıyorum. 90 civarına yaklaştığında oyunu kapadım çünkü beklenmedik bir şekilde sesi ve sıcaklığı aşırı derecede artmıştı.
90 olduğunda oyunu kapadım çünkü beklenmedik bir şekilde bir anda sesi arttı ve ısınmaya başladı . yazdığım oyunlar vb bu kadar ısınmazken 2013 yapımı bir oyun böyle ısınınca oyunu kapadım direkt