Merhaba. Unlost'tan, Berk'ten vs bir CS:GO videosuna denk geldiğimde oyunları daha bir sarı duruyor, renkler daha bir canlı duruyor. Benim PC'mde ise renkler soluk ve cansız. Nereden ayarlayabilenim bu renk ayarlarını?
NVIDIA ekran kartı kullanıyor iseniz NVIDIA denetim masasında renk ayarlarından digital vibrance ayarını %80-100 civarında ayarlarsanız o şekilde olur ya da monitörünüzde saturation gibi bir ayar varsa o da olur.
NVIDIA ise ekran kartınız NVIDIA ayarları kısmından digital vibrance ı istediğiniz kadar arttırırsanız görüntü canlı olacaktır. Unlost %90 civarında kullanıyordu sanırım.
Merhaba. Unlost'tan, Berk'ten vs bir CS:GO videosuna denk geldiğimde oyunları daha bir sarı duruyor, renkler daha bir canlı duruyor. Benim PC'mde ise renkler soluk ve cansız. Nereden ayarlayabilenim bu renk ayarlarını?