CS:GO'da SCAR-20 neden tercih edilmiyor?

Sende ona HS atabilirsin? Ayrıca bak şimdi sen bir yerden pozisyonunu alıp SCAR-20 ile beklersen ve bir anda böyle 3 ya da 4 kişi çıktığı zaman AWP varsa sende hiç şansın şansın yok ancak SCAR-20 ile eğer iyi oynuyorsan 3 kişiye de HS atarsın ve rahat olursun.

Kim demiş 3 kişi ile alamayıcağını AWP ile? Ben AWP ile a Side'da adamı no scope atmıştım sonra longdaki 2 kişiyi vurmuştum ve o el tek başımaydım.
 
Artı -2 Eksi
Kim demiş 3 kişi ile alamayıcağını AWP ile? Ben AWP ile a Side'da adamı no scope atmıştım sonra longdaki 2 kişiyi vurmuştum ve o el tek başımaydım.
Arkadaşım ben diyorum ki ikisininde iyi ve kötü yanı var diyorum ve sen halen daha AWP'nin daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun?
 
Silah çünkü sanılanın aksine çokta güçlü değil. Yavaş ateş ediyor, ve atış hızına göre verdiği hasar az. Düşük rütbelerde belki iş görebilir ama benim karşımda SCAR-20 olan oyuncuyu vurmam normal M4A4 veya AK-47 olan bir oyuncuyu vurmamdan daha basit oluyor. AWP, SCAR-20 e göre daha etkili ve daha ucuz en azından vücuttan tek atabiliyor. Belki dar alanlarda örneğin Dust-2 mapinde tünel de iş görebilir. Onun haricinde gereksiz.
 
Ne alaka? Oyundaki kullanılması en zor silahlardan biri ve bunun "Noob" ile ne alakası var? Sırf ölenler ağladığı için bu deniyor herhalde.
Vücuttan tek atmadığı için tercih edilmiyor, karşında AWP varsa daha şanslıdır sana göre çünkü tek yersin. Zaten anca düşük rankta oynanır bu silah, yüksek ranklarda bu silahı oynamak imkansızlaşıyor herkes AWP prosu, herkes AK ile tekliyor.
Bir yerden bodoslama 4 kişi geldiği zaman ne yapacaksın? AWP ile öldürene kadar adamlar seni öldürür. O pro oyuncular genelde 1vs1 tarzında oynayıp attıkları için olabilir mi?
 
Son el harici asla almam. Düşmanın eline geçerse çok kötü olabiliyor. He düşmandan alırsam kullanırım ama canım azalırsa alamayacakları bir yere atarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı