CS:GO'da seçkin alınır mı?

qRypie2

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da seçkin almayı düşünüyorum. Sizce değer mi? Neye göre kasa düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Her hafta, çarşamba yenileniyor, azami 2 eşya düşürebiliyorsunuz. Bu eşyalardan biri kasa oluyor. Rahatlıkla birkaç haftada masrafını karşılayabilir ve üstüne kâr da edebilirsiniz.

Yanlış bilgi
Her seviye atlandığında düşer ve ara sıra maç sonları. Seçkin alın Source 2 sonrası satış yapmak için pahalılaşır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Her hafta 2 kasa düşüyor ortalama 2 aya oyunun parası çıkıyor zaten. Idle sunucuları var oralardan düşürebilirsin.

3 günde bir aynı başlıkta NPC gibi konu açılıyor. Konuyu onaylayan moderatörleri suçlamıyorum ama sıktı.
Steamin aktif olarak en çok oynanılan oyununda böyle bir soru sorup bize danışıyorsan alma bence. Paranı ziyan etme.

hocam alınır her türlü parasını çıkartırsın aktif oynadıkça

Alınır. Her hafta, çarşamba yenileniyor, azami 2 eşya düşürebiliyorsunuz. Bu eşyalardan biri kasa oluyor. Rahatlıkla birkaç haftada masrafını karşılayabilir ve üstüne kâr da edebilirsiniz.
Hocam kasa düşürmenin bir sınırı yok, ne kadar fazla oynar iseniz o kadar kasa düşürebilirsiniz ama nasıl 2. kasayı düşürmek 1'e göre daha zor ise; 3. kasayı düşürmek de 2'ye göre kat ve kat zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…