Merhaba arkadaşlarımla CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynarken ses kasamıyorum çünkü sağ kulaklığı takmıyorum. Takmamamın sebebi ise kendimi duyamamam ve bağırıp milleti rahatsız etmem. Binalar yan yana dışarıdan sesim duyuluyor iki kulağımıda kapatınca. Salona falan da ses gidiyor. Bende adamları duyamadığım için vuramıyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlarımla CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynarken ses kasamıyorum çünkü sağ kulaklığı takmıyorum. Takmamamın sebebi ise kendimi duyamamam ve bağırıp milleti rahatsız etmem. Binalar yan yana dışarıdan sesim duyuluyor iki kulağımıda kapatınca. Salona falan da ses gidiyor. Bende adamları duyamadığım için vuramıyorum. Ne yapmalıyım?
Creative Sound Blasterx H6 Usb 7.1 Virtual / Rgb /oyuncu Kulaklığı-ps4, Pc, Xbox, Nintendo Ve Mobil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu kulaklıkta dışarıdan gelen sesleri mikrofondan sana ileten ve bunu yaparken discord'dan veya oyun içinden konuştugun kisilere iletmeyen, sadece senin sesini iletmeye devam eden bir özellik var.
Tek kulaklık kullanacaksan eğer şöyle bir şey önerebilirim.
Oyunu oynarken, yürürken falan fareyi sağa sola çevirerek sesin o kulaklığa gelmesini sağlayabilirsin.
Yani fareyi sağa çevirirsin ses otomatik olarak sol kulaklığa gelir.
Çok fazla verim alamazsın ama en azından biraz daha zor durumlarda, teke tek kaldığında bir nebze faydası olur diye düşünüyorum.