Üst üste maç kazanmanız ile alakalı. Eğer takım ile oynamıyorsanız bu çok normal. Eğer yaklaşık 10 kez üst üste yani arada yenilgi olmadan maç kazanırsanız ve bu maçlarda ortalama veya ortalama üstü iseniz, kolaylıkla rank atlarsınız.
Bende bir takım ile oynamadığım için tam 4-5 maç üst üste yapmışken, rastgele oyunda takımıma bir kolsuzun gelmesi yüzünden rank atlayamıyorum.
Oyunu bırakmadan önce dikkatimi çeken şey şuydu, elini kolunu sallayan Master Guardian`a geliyordu.
Yani şundan bahsediyorum Silver 1`de kalmanız için özel çaba sarfetmeniz lazım sanırım. Arkada şarkı falan dinlemiyorsunuz değil mi? Her maçı taşıyorsanız çok rahat çıkmanız gerekiyor. Maçların tekrarından belki bize 5,6 dakika paylaşmak istersiniz. Bu sayede neden rank atlayamadığınızı anlamış oluruz.
Ben de 1600 saatim var ancak Silver 3'üm. EDO işine bakıyor daha çok rank atlamak. 4 kişi vurursun adam 1 kişi vurup bombayı çözer EDO'yu cepler. Objektiflere odaklanın daha çok.
Oyunu bırakmadan önce dikkatimi çeken şey şuydu, elini kolunu sallayan Master Guardian`a geliyordu.
Yani şundan bahsediyorum Silver 1`de kalmanız için özel çaba sarfetmeniz lazım sanırım. Arkada şarkı falan dinlemiyorsunuz değil mi? Her maçı taşıyorsanız çok rahat çıkmanız gerekiyor. Maçların tekrarından belki bize 5,6 dakika paylaşmak istersiniz. Bu sayede neden rank atlayamadığınızı anlamış oluruz.
Üst üste maç kazanmanız ile alakalı. Eğer takım ile oynamıyorsanız bu çok normal. Eğer yaklaşık 10 kez üst üste yani arada yenilgi olmadan maç kazanırsanız ve bu maçlarda ortalama veya ortalama üstü iseniz, kolaylıkla rank atlarsınız.
Bende bir takım ile oynamadığım için tam 4-5 maç üst üste yapmışken, rastgele oyunda takımıma bir kolsuzun gelmesi yüzünden rank atlayamıyorum.
Hocam 20 maçtan 2 Lose'um var. Mesela son 3 maçım da 5'den aşağı edom yok hatta bir maçta 9 edom vardı. Takıma ve karşıya keleş verip duruyor ama ben atlayamıyorum bunun için bir açıklamanız var mı?
Her gün en fazla bir veya iki maç oynayın, farklı haritalarda oynayın, takım görevinizi yerine getirin, 16-0 bitirilecek bir maçı 16-1 bitirmeyin. Her maçınızda skor tablonuz tutarlı olsun.
-Her gün bir maç oynamak, bir cumartesi 7 maç oynamaktan daha fazla puan almanızı sağlar.
-Her zaman aynı haritada oynayarak rütbe atlamanız zordur.
-16-0 biten rekabetçi ve 9-0 biten yoldaş maçlar daha fazla puan toplamanızı sağlar.
-Kill değil, raunt kazanmak önemlidir, 2-3 kill için bir raunt satmayın.
-Bir maçta 40 vurup diğerinde 10 vurursanız rank atlamakta güçlük çekersiniz.
Her gün en fazla bir veya iki maç oynayın, farklı haritalarda oynayın, takım görevinizi yerine getirin, 16-0 bitirilecek bir maçı 16-1 bitirmeyin.
-Her gün bir maç oynamak, bir cumartesi 7 maç oynamaktan daha fazla puan almanızı sağlar.
-Her zaman aynı haritada oynayarak rütbe atlamanız zordur.
-16-0 biten rekabetçi ve 9-0 biten yoldaş maçlar daha fazla puan toplamanızı sağlar.
-Kill değil, raunt kazanmak önemlidir, 2-3 kill için bir raunt satmayın.