Çözüldü CSGO Silver 1'den rütbe atlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swencY

Kilopat
Eskiden oynadığım bir CSGO hesabım vardı ve silver 1 di, 2 gün önce hesaba girdim ve 7 kere üst üste rekabetçi kazandım hepsinde ya birinci ya ikinciydim ama hala rütbem artmadı. Acaba sıkıntı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıkıntı çözülmüştür :D Novalarla 3-4 maç girerek Silver 3 oldum. Ben bir sıkıntı olduğunu sanmıştım ama yokmuş.
Hocam benim arkadaşımın S1 hesabı vardı, boostlamam için bana vermişti. İlk oyunumda 50 üstü kill alıp farkla oyunu kazandım, ikinci oyunda ise 40 civarı kill aldım direk S2'ye attı. Bir hafta gibi bir sürede ise hesabı Nova yaptım.
Doğrudur hocam, o hesabın elo'su iyidir. Ben uzun zamandır S1'de kalanlar için söylüyorum.

Eskiden oynadığım bir CSGO hesabım vardı ve silver 1 di, 2 gün önce hesaba girdim ve 7 kere üst üste rekabetçi kazandım hepsinde ya birinci ya ikinciydim ama hala rütbem artmadı. Acaba sıkıntı nedir?
Dostum oyunda yaptığın taktikler kaç headshot attığın arkadaşında dediği adamı kaç saniye içinde öldürdüğün önemli.Bende oyunda 1.oluyorum ama nova3 üm 1 aydır :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00