S4'den kolay, S1 den zor.Aslında mümkün. 170 winle S4'den LE oldum, çok oynasam rahat Global Elite olurum diye düşünüyorum. Tabii her şey yetenek birazda ekipman.
Hocam elo hell lafını duymadınız herhalde.Bakın imkansız değil fakat çok zaman alabilir. Bu duruma şahit olduğum için ısrarcıyım bu kadar. [emoji4]
Duydum, biliyorum. S1'den S2'ye çıkmakta kolay değil o yüzden ama imkansız değil[emoji5]S4'den kolay, S1 den zor.
Hocam elo hell lafını duymadınız herhalde.
Hocam benim arkadaşımın S1 hesabı vardı, boostlamam için bana vermişti. İlk oyunumda 50 üstü kill alıp farkla oyunu kazandım, ikinci oyunda ise 40 civarı kill aldım direk S2'ye attı. Bir hafta gibi bir sürede ise hesabı Nova yaptım.S4'den kolay, S1 den zor.
Doğrudur hocam, o hesabın elo'su iyidir. Ben uzun zamandır S1'de kalanlar için söylüyorum.Hocam benim arkadaşımın S1 hesabı vardı, boostlamam için bana vermişti. İlk oyunumda 50 üstü kill alıp farkla oyunu kazandım, ikinci oyunda ise 40 civarı kill aldım direk S2'ye attı. Bir hafta gibi bir sürede ise hesabı Nova yaptım.
Dostum oyunda yaptığın taktikler kaç headshot attığın arkadaşında dediği adamı kaç saniye içinde öldürdüğün önemli.Bende oyunda 1.oluyorum ama nova3 üm 1 aydırEskiden oynadığım bir CSGO hesabım vardı ve silver 1 di, 2 gün önce hesaba girdim ve 7 kere üst üste rekabetçi kazandım hepsinde ya birinci ya ikinciydim ama hala rütbem artmadı. Acaba sıkıntı nedir?
Ben 6-7 ay S1 kaldım. Şu an Rütbem Nova 4.Doğrudur hocam, o hesabın elo'su iyidir. Ben uzun zamandır S1'de kalanlar için söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.