CS:GO'da Silver 1'de kaldım

westhereal

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da 2-3 yıldır sliver 1'im. 88 maç kazanmama rağmen 1 kere olsun rank atlayamadım. Bu bir oyun hatası mıdır yoksa benimle alakalı bir şey midir?

Dust 2 de oynayarak silver 1 den nova 2 oldum harita ile çok alakası olmayabilir.

Hocam benim tecrübelerim, internetteki bazı videolar ve tanıdıklarımın görüşü böyle. Silver 1 iken maç serim sonunda 2 olmuştum. Daha sonra bir süre ara vermem dolayısıyla geri Silver 1 oldum ancak yanlış biliyor olabilirim tabii ki.

Bu sıralar derken? Normalde kaç alıyordunuz? FPS kaynaklı olabilir ama oyun akıcı ise sizin oynayışınızla ilgili olabilir.

Kaç maçta olduğunuz önemli.
agam normalde 20 30 arası alıyodum pc de bişeyler oldu baya bi temizlik yaptım 40 fpse çıkarttım yani fps veya ping sorun yaratmıyor benim için oynayışım mükemmel olmasada sliver 2 yada 3 olabilirdim dediğim gibi

CS:GO'da 2-3 yıldır sliver 1'im. 88 maç kazanmama rağmen 1 kere olsun rank atlayamadım. Bu bir oyun hatası mıdır yoksa benimle alakalı bir şey midir?

Hah çık çıkabilirsen Silver'dan çıkmak çok zordur. Fazla fazla kill alıp bol bol maç kazanman lazim. Bende Silver 6'dim novaya geçmem 1haftamı aldı. Nova1'e gelince daha kolay atlandıgını fark ettim şu an nova 3'üm.

Hocam CS:GO anlık olarak refleks vermeniz gereken bir oyun, 20,30 veya 40 bu oyun için düşük değerler. Ama oyunum akıcı diyorsanız benim için sorun teşkil etmiyor diyorsanız; Yukarıda arkadaşların bahsettiği şeyleri uygulayabilirsiniz ve mümkünse 5,6 dakikalık kesit paylaşır mısınız gerçekten merak ettim nasıl oynuyorsunuz.

Aga ben 2 3 yıldır sliverdeym.

Bekleyin çekeceğim video en son maçımdan.

Aga buraya video atılıyor mu? Atılmıyorsa YouTube'ya atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…