Çözüldü CS:GO'da siyah bar olması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Essira

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
nvdia gtx 1650
İşlemci
İNTELCORE İ5 CPU 2.40GHz
1650574631848.png

1650574906872.png

1650574673882.png

1650574859344.png

Oynayış açısından daha olduğu için CS:GO'yu 4*3 1280x1024 oynamaya karar verdim ama ne kadar araştırsam da siyah bar kaldırma ayarını hiçbir şekilde bulamıyorum. Bu konu hakkında çevremdeki arkadaşlarımdan bilgi almaya çalıştım ancak laptop kullandığım için 2 adet ekran kartı mevcut ve ondan dolayı NVIDIA denetim masasında olması gereken ayarlar bende yok. O yüzden olması gereken ayarları bulamıyorum ve hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulamayan birçok kişi olmuş, bütün videoları uyguladım, NVIDIA ayarlarından çözünürlüğü ayarlamayı denedim ama yine de işe yaramadı. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? NVIDIA da olması gereken ayarı da ayrı olarak attım, Intel'de de başka bir seçenek çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümünü şöyle bulduk yapamayan arkadaşların işine yarar belki.
1)NVIDIA Experience'tan CS:GO'nun ayarlarını açıyoruz.
2)ayarları optimize ediyoruz.
3)1920x1980 çözünürlük ve pencereli kenarlıksıza alıyoruz.
4) CS:GO'yu açıyoruz, görüntü ayarlarına girip tam ekrana alıyoruz ve 4"3 1280x1024'e alıyoruz. Siyah bar sorunu çözülmüş oluyor.
5)oyunu tekrar açıp kapayın ve ayarlarınızın korunmuş olduğundan emin olun.

(Bunlardan önce ayarlara girip oyunları otomatik olarak optimize etmesini kapatın ve tara kısmındaki dosyaları kaldırın ki ayarlarınız otomatik olarak optimize olmasın)
Laptop kullanıcıları için çözüm budur arkadaşlar. Hiçbir şekilde çözemeyen NVIDIA kullanıcıları yararlanabilir. Oyunu en başta optimize ettiğiniz için tüm ayarlarınız en yükseğe çıkacak muhtemelen değiştirmeyi unutmayın.

Diğer konulara baktınız mı?

Diğer konulara baktınız mı?
Bu konuların ikisinede baktım ancak benim sorunumla alakalı olan kısmında bir çözüm yolu çıkmıyor,sürücülerim güncel,herhangi bir sıkıntıları yok.Olması gereken ayarları bulabilsem belki yapabileceğim ama nvdia denetim masası üzerinde bende öyle bir ayar kısmı bulunmuyor.
Çözünürlüğü bir kademe düşürün, ek bir seçenek çıkacaktır.
Oyunun çözünürlüğünü mü yoksa bilgisayarın kendi çözünürlüğünü mü değiştirmeliyim ek bir seçenek için? Çünkü normalde bilgisayarın çözünürlüğü değiştirilmeden bu durum sadece csgo'ya özel ayarlanabiliyor

Bu konuların ikisine de baktım ancak benim sorunumla alakalı olan kısmında bir çözüm yolu çıkmıyor, sürücülerim güncel, herhangi bir sıkıntıları yok. Olması gereken ayarları bulabilsem belki yapabileceğim ama NVIDIA Denetim Masası üzerinde bende öyle bir ayar kısmı bulunmuyor.

Oyunun çözünürlüğünü mü yoksa bilgisayarın kendi çözünürlüğünü mü değiştirmeliyim ek bir seçenek için? Çünkü normalde bilgisayarın çözünürlüğü değiştirilmeden bu durum sadece CS:GO'ya özel ayarlanabiliyor

Intel Grafik Kontrol Merkezindeki Çözünürlüğü.

Çözümünü şöyle bulduk yapamayan arkadaşların işine yarar belki.
1)NVIDIA Experience'tan CS:GO'nun ayarlarını açıyoruz.
2)ayarları optimize ediyoruz.
3)1920x1980 çözünürlük ve pencereli kenarlıksıza alıyoruz.
4) CS:GO'yu açıyoruz, görüntü ayarlarına girip tam ekrana alıyoruz ve 4"3 1280x1024'e alıyoruz. Siyah bar sorunu çözülmüş oluyor.
5)oyunu tekrar açıp kapayın ve ayarlarınızın korunmuş olduğundan emin olun.

(Bunlardan önce ayarlara girip oyunları otomatik olarak optimize etmesini kapatın ve tara kısmındaki dosyaları kaldırın ki ayarlarınız otomatik olarak optimize olmasın)
Laptop kullanıcıları için çözüm budur arkadaşlar. Hiçbir şekilde çözemeyen NVIDIA kullanıcıları yararlanabilir. Oyunu en başta optimize ettiğiniz için tüm ayarlarınız en yükseğe çıkacak muhtemelen değiştirmeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı