Aşağıda 5 adet ekran görüntüsü var. Bunlar son 1 haftada oynadığım CS:GO rekabetçi oyunlarından ekran görüntüleri. Bu oyunlardan 2 tanesinde takım arkadaşlarım Rus, 3 tanesinde takım arkadaşlarım Türk.
45 leşim olan oyunda takım arkadaşlarımdan küfür bile yedim. Sebebi 5 vuran adama silah atmamış olmam, kalan 4000 dolarımı oynayamayacak bir adama silah atmak için harcamam tabii ki. Her neyse, genel olarak her maçta performansım bu şekilde. Buna rağmen rank atlayamıyorum, çünkü takım arkadaşlarım bu şekilde. Umarım düzgün bir rank sistemi gelir. Ben de yanımda böyle takım arkadaşları ile oyun oynamam.
Eki Görüntüle 761691
Eki Görüntüle 761693
Eki Görüntüle 761694
Eki Görüntüle 761695
4 foto da d2 de cekilmiş surekli d2 giriyorsan eğer d2 kanser kitlenin ele geçirdiği en popüler map bu sebepten sıkıntı çekebilirsin tabsiyem baska map ler de de maç girmen. +eğer iyi takım arkadasları istiyorsan tavsiyem güven faktörünü arttirman olur herhalde.güven faktötü hile oranının azalmasını,iyi bir takım arkadaşlarının yada rakip takımın denk gelmesini ve troll oyuncuların gelmemesini sağlıyor.eğer senin güven faktörün düşük ise rakup takımın ve senin takımının güven faktörü de seiniki gibi olur bu da maç kalitesini ciddi derecede etklier