CS:GO'da size de hep kötü takım arkadaşları mı geliyor?

Ben de sizin gibi mağdurum. Master Guardian yeni çıktım. Karşıya mevlana geldi. 1000 saati de var. 2 kez geldi aynı adam. Nova 4 düştüm. Bir daha girdim. Bu sefer internet sıkıntısı yüzünden attı. Ertesi gün rekabetçi için oyuncu bulamadım. Random gelsin boş ver dedim. 4 tane velet geldi. Ranklarını sordum gümüş 4 veya seçkin gümüşüz dediler. Ne bir spray ne bir aim var. Tek bildikleri küfür edip gülmek. Tek başıma taşımaya çalışıyorum. Karşı takımda Silver geldi. Herhalde 12-3 yeniyoruz. 27 kilim var. İkisi ace, takım değişti. Bizimkilere az info verin dedim diye atıldım. Sonradan maç geçmişine baktım kaybetmişler 16-12.

Benim de başıma çok geldi. Anlıyorum hacım seni.

MG 1 idim 1 ay önce. Bu takımlar sağ olsun şu an N4.

Daha önce denedim de ısınamadım ya. Yine de teşekkürler öneri için.

Isınamamanın sebebi boş yere oynadığını düşünmen ama Premium'u 20 TL istiyorsan alıp puan kasıp skinler alabilirsin ben oradan AK47 asiimov almıştım öneririm.

Bana sık sık geliyor . Global rankına yeni yükseldim . Yanıma silver adam atıyor . Bir bakıyorum rakip silver 1 , takım silver 1 . Adama B git diyorum , adam A gidiyor . T başladığımızda bomba bende Shift basarak gidiyorum adam tangır tungur ses çıkararak gidiyor . Bu yüzden botlarla oynamaya başladım veya Rekabetçi gireceksem türk gelmesin diye dua ediyorum çünkü küfür ve argo sık kulllanan tipler . Seslerine baksan 10 yaşında terbiyesi olmayan arkadaşlarımız

Silver nasıl geliyor ? İmkansız.

Silver 1 olayını adamı kötülemek için söylediniz sanırım bahsettiğiniz gibi bir olay çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…