CS:GO'da slam kullanmak ban sebebi mi?

raviN

Femtopat
Merhaba, bu soru çok sorulmuş olabilir ama ben yine de sormak istiyorum. Slami yakın zamanda arkadaşlarımla falan rekabetçi atarken eğlence amaçlı slam kullanırım diye düşünerek indirmiştim. Daha kullanmadım. Slam yüzünden VAC ban yer miyim? Slam üçüncü parti yazılım mı veya herhangi bir şekilde ban sebebi mi?

Merhaba, bu soru çok sorulmuş olabilir ama ben yine de sormak istiyorum. Slami yakın zamanda arkadaşlarımla falan rekabetçi atarken eğlence amaçlı slam kullanırım diye düşünerek indirmiştim. Daha kullanmadım. Slam yüzünden VAC ban yer miyim? Slam üçüncü parti yazılım mı veya herhangi bir şekilde ban sebebi mi?
2 yıl önce çok kullanıyordum bir sorun yaşamadım ama şimdi kullansan çok report yiyip oto mute yiyebilirsin bu da oyun başlarında herkesçe mute yemeni ve onlar açmadıkça infolarının alınamamasını sağlar.

2 yıl önce çok kullanıyordum bir sorun yaşamadım ama şimdi kullansan çok report yiyip oto mute yiyebilirsin bu da oyun başlarında herkesçe mute yemeni ve onlar açmadıkça infolarının alınamamasını sağlar.

Peki sadece arkadaşlarım arasında yaparsam ban yer miyim yani oyun bunu 3. parti yazılım olarak mı görüyor.

Peki sadece arkadaşlarım arasında yaparsam ban yer miyim yani oyun bunu 3. parti yazılım olarak mı görüyor.
Arkadaşların seni reportlamadıkca birşey olacağını sanmam.

Soundpad kullanmanı tavsiye ediyorum.
Eskiden ben de kullanmıştım. 3. parti yazılım olduğu için VAC ban yemeniz ihtimal ve çevrede de çok yiyen var.
Tavsiye etmiyorum kısacası.
Ha birde varsayıyorum Soundpad kullanıyorsun. İnsanları çok rahatsız etme çünkü "oyunbozanlık" adı altında çok report yersen mute ban yiyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı