CS:GO'da sürekli 7 gün ban yiyorum

İşletim sistemi
Windows 10

Aykutbrt

Kilopat
Selamın aleyküm 3 veya 4 kere art arda 7 gün ban yedim adamlar trolleyip oyundan atıyorlar. Skorum yüksek olmasına rağmen oyunu taşımama rağmen bir insanı neden oyundan atarsınız ki? Ben gerçekten sıkıldım bu durumdan bunun çözüm yolu yok mu? Kaç gün sonra bu cezalar sıfırlanıyor?

30 dk ile başlıyor 2 saat ardından 1 gün ardından 7 gün daha fazla artmaz 1 ay boyunca aktif oynayıp ban yemezsen tekrar 30 dk bana düşer. (1 ay tahminidir)

Selamın aleyküm 3 veya 4 kere art arda 7 gün ban yedim adamlar trolleyip oyundan atıyorlar. Skorum yüksek olmasına rağmen oyunu taşımama rağmen bir insanı neden oyundan atarsınız ki? Ben gerçekten sıkıldım bu durumdan bunun çözüm yolu yok mu? Kaç gün sonra bu cezalar sıfırlanıyor?
Sıfırlanma süreci yaklaşık 1 ay kadar ne yazık ki. Atılmamanın yolu düşük elolarda sesli iletişimi kapatmak (Zaten info vermiyorlar 😡)Yüksek elolarda ise birisiyle pre olarak girmek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı