CS:GO'da sürekli maç siliniyor

Aynı lobiden girersen silinir diğer türlü silinmemesi lazım. O yüzden tanımadığınız kişilerle kesinlikle lobiden girmeyin ben tanımadığım hiç kimse ile girmedim şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı.

Aynı lobiden girersen silinir diğer türlü silinmemesi lazım. O yüzden tanımadığınız kişilerle kesinlikle lobiden girmeyin ben tanımadığım hiç kimse ile girmedim şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı.
bana da öyle geliyor. Sadece aynı lobiden girdiğin kişiler banlanırsa maçın silinmesi bence de daha mantıklı. Ama bu bildirim sürekli geldiği için de anlayamıyorum

Uzun bir süre tanımadığın kimseyle girme çünkü güven faktörü çok önemli. Eskiden sürekli cheat geliyordu. Hesabımın süresi geçip rozetler çoğaldıkça toxic hile gelme oranı çok azaldı. Eğer cheat biriyle girip arkadaşın banlanırsa güven faktörün düşer normal oyna toxiclik yapma resmi açıklama yok ama bence oyunbozanlıktan rapor edilmen de olumsuz etki ediyor olabilir diye düşünüyorum. Madalya kazanmaya bak hesabın eskidikçe oyun güzelleşiyor. Yeni ikinci hesap açtım operasyon için hesap seçkin oldu ama seçkin hesap olmasına rağmen diğer hesaba göre bariz fark var diğer hesapta hile az gelirken yeni prime olmuş hesapta toxic tipler olsun hileler olsun denk geliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı