CS:GO'da susturma banı nasıl kaldırılır?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
CS:GO'da birkaç ay önce iki tane çocuk yüzünden susturma cezası aldım. En son aşarı sinirlendim artık önüne gelene küfür ediyorlardı. Rekabetçi olduğu için susturmak istemedim. İnfo lazım olduğu için susturmamıştım. Ama banım aylardır kalkmadı. Bunu nasıl kaldırtırım?

Ne kadar almam gerekiyor bilen var mı? Oyunda zaten Türk Telekom pingimin içinden geçti. Önceden 36 ping alıyordum. Şimdi 70'den aşağı düşmüyor.
Bi' ben alamadım şu 35 pingi, 90 ping'le oynamaya çalışıyorum. Her neyse, net bir şey değil, Valve'ın kendisi bile belirtmemiş ne kadar TP kazanmanız gerektiği, benim 2. susturmam ve hâlâ muteliyim.

@LiTwX Faceit oynuyorum. Susturma var mesela dürüst düzgün info veremiyorum. Aşarı derecede sinirim bozuluyor.
Hocam verebilirsin neden veremeyesin? Susturmayı oyuncular sağ tık susturmayı kaldır diyerek kaldırabiliyor ve sesinizi duyabiliyor. Ben de Faceit oynuyorum bana da diyorlar " Are u toxic? " Toxic olmadığımı söyleyince mutemi kaldırıp infomu alabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı