CS:GO'da hile nasıl kaldırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de onu diyorum işte başka bir şey olmaz. Ne olursa olsun hileyi Online bir oyunda yapmışsın buraya gelip yardım istiyorsun. Buradaki insanlar senin gibi oyunlarda hile kullanıp sahtekarlık yapan birinin samimiyetine neden güvenip yardım etmeye çalışsınlar ki? Bu anlattığın hikayeye neden inanalım? Bana kalırsa sen yeteneksiz etkileşim meraklısı olan bir ergensin. Umarım banlanırsın ve tekrar böyle bir şeye kalkışmak istemezsin.

Elinize ağzınıza sağlık.

Ya lütfen mesajlarımı okuyun. HVH sunucularında kullandığımı belirttim.

Ah ah klasik insan rolü işte ne olabilir ki başka benden?

HVH sunucularinda da insanlar oynuyor. O sunuclarda insanlar eğlenmek için girer ve sen hala kendini hakli çıkarmaya çalışıyorsun.

Hileyi kaldırmak için ilk önce hilenizin mevlanasını açıp rekabetçi maça giriyorsunuz, kendinize ana bacı sövdürdükten sonra maçı 16-0 kazanıyorsunuz ardından report yiyerek owerwatch ban yiyorsunuz. Yapacak birşey yok zaten Vac Ban yiyeceksiniz 1-2 güne kadar. Son pişmanlık fayda etmez. Umarım daha sonra başka bir hesapla gelip "Haksız yere Vac Ban Yedim" tarzı konular açmazsınız. Tüm saygı ve sevgilerimle...

Keşke yorum kasmak yerine soruma cevap verseniz. Ben durumdan kurtlumak isterken yaptığınıza bakın. Yazık. Şu yazımı "konu" değil "soru" yapsaydım en iyi cevap almak için bırakmadığınız çözüm kalmazdı.
Neyse düşene bir tekme de biz vurmayalım. Revo uninstaller ile CS:GO'yu, listede görünüyor ise hilenin kendisini kalıntıları ile birlikte temizleyin.
Size de teşekkür ederim. İyi forumlar.
Hileyi kaldırmak için ilk önce hilenizin mevlanasını açıp rekabetçi maça giriyorsunuz, kendinize ana bacı sövdürdükten sonra maçı 16-0 kazanıyorsunuz ardından report yiyerek owerwatch ban yiyorsunuz. Yapacak birşey yok zaten Vac Ban yiyeceksiniz 1-2 güne kadar. Son pişmanlık fayda etmez. Umarım daha sonra başka bir hesapla gelip "Haksız yere Vac Ban Yedim" tarzı konular açmazsınız. Tüm saygı ve sevgilerimle...
Her hile vac ban yedirmiyor haberiniz olsun.
Ve haksız yere vac ban yedim diye bir konu açacağımı düşünmüyorum.
HVH sunucularinda da insanlar oynuyor. O sunuclarda insanlar eğlenmek için girer ve sen hala kendini hakli çıkarmaya çalışıyorsun.
HvH sunucusuna girmesin adı üzerinde hile vs hile Allah aşkına yapmayın lütfen bakın yapmayın şöyle. Ben hiç bir insanın eğlence için HVH girdiğini görmedim servere girince 2 normal oyuncu girdim eğer onlar hile değilse özür dilerim kendilerinden ama girmesin HVH sunucusuna başka sunucu mu yok?
Ben de onu diyorum işte başka bir şey olmaz. Ne olursa olsun hileyi online bir oyunda yapmışsın buraya gelip yardım istiyorsun. Buradaki insanlar senin gibi oyunlarda hile kullanıp sahtekarlık yapan birinin samimiyetine neden güvenip yardım etmeye çalışsınlar ki? Bu anlattığın hikayeye neden inanalım? Bana kalırsa sen yeteneksiz etkileşim meraklısı olan bir ergensin. Umarım banlanırsın ve tekrar böyle bir şeye kalkışmak istemezsin.
O zaman burda "carcare gargar" yapacağınıza yorumlarıma öfke simgesini verip çekip gidebilirsiniz.

Ne yazık acınası haldesin. Kaç yaşına gelmişsin ve yaptığın eylemlerin nasıl bir sonuç doğuracağını bilmeden hareket ediyorsun. Hilenin sana zararı dokunacağını biliyorsun sonrada buraya gelip konu açıyorsun. “Merak ettim” “trollemek için yaptım” “pişmanım” “özür diliyorum” gibi samimiliği olmayan şeylerle birde üstüne yardım istiyorsun. Ya yaptığın eylemlerin ne sonuç doğuracano bilmeyen bir ergensin ya da hileci bir sahtekarsın. Denklem bu kadar basit. Ve tekrar söylüyorum umarım ban yersin.
Ağabey ben bir ergenim (!). Bana kızma.

Geçen gün açılan konuda zırt vırt "Kesinlikle siz açmamışsınızdır" diye yazarken iyi biliyordun. Bela okuyanlara ben de katılmak istiyorum. Valve keşke IPv4 ve IPv6 ban atsa. Şöyle senin yerine biz kudurup köpürsek. 😘😉

Umarım, VAC ban yersin diyip gidiyorum. 😀
Umarım yerim ve gönlünüz rahatlar. 🚫
Geçen gün açılan konuda zırt vırt "Kesinlikle siz açmamışsınızdır" diye yazarken iyi biliyordun. Bela okuyanlara ben de katılmak istiyorum. Valve keşke IPv4 ve IPv6 ban atsa. Şöyle senin yerine biz kudurup köpürsek. 😘😉
Dürüstlükten bahsetmiştim ama siz bilirsiniz. Sizin için yararlı bir link bkz. 2. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları 2019-2020

Keşke yorum kasmak yerine soruma cevap verseniz. Ben durumdan kurtlumak isterken yaptığınıza bakın. Yazık. Şu yazımı "konu" değil "soru" yapsaydım en iyi cevap almak için bırakmadığınız çözüm kalmazdı.

Size de teşekkür ederim. İyi forumlar.

Her hile vac ban yedirmiyor haberiniz olsun.
Ve haksız yere vac ban yedim diye bir konu açacağımı düşünmüyorum.

HvH sunucusuna girmesin adı üzerinde hile vs hile Allah aşkına yapmayın lütfen bakın yapmayın şöyle. Ben hiç bir insanın eğlence için HVH girdiğini görmedim servere girince 2 normal oyuncu girdim eğer onlar hile değilse özür dilerim kendilerinden ama girmesin HVH sunucusuna başka sunucu mu yok?
Bakıyorum da sizde baya tecrübelisiniz hilelerde. Hangisinin Vac Ban yedirip hangisinin yedirmediğini iyi biliyor olmalısınız. Ayrıca forumda yenisiniz galiba insanlar "en iyi cevap" için değil, yardıma ihtiyacınız olduğu için cevap verir. Technopat Sosyal gibi kaliteli insanların olduğu bir forumu diğer forumlarla karıştırmayın. Her neyse. Yeni hesap açıp hesabınızda ne varsa ona atın. Bilgisayarınıza virüs taraması yapın. Steam oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve format atın. Ardından 1 hafta bekleyin. Eğer Vac Ban yemezseniz zaten daha gelmez o ban.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı